Microbuzul echipei AFC Voința Lupac a luat foc în drumul către antrenament

Microbuzul echipei AFC Voința Lupac a luat foc în drumul către antrenament

Microbuzul echipei AFC Voința Lupac a luat foc în drumul către antrenament. Jucătorii echipei AFC Voința Lupac au trăit momente de panică în Reșița pe drumul către stadionul propriu din Lupac.

Echipa croată avea programat un ultim antrenament înaintea jocului oficial din play-out de la Jiul Petroșani. Meciul cu hunedorenii va avea loc mâine după-amiază la Petroșani pe stadionul Petre Libardi.
Din nefericire, microbuzul echipei AFC Voința Lupac a luat foc în zona Moroasa. Incendiul a fost anunțat prin apel unic de urgență 112. La fața locului au acționat prompt o autospecială de stingere cu apă și spumă. Microbuzul a ars generalizat cu degajări mari de fum. La fața locului a fost prezentă și o ambulanță SAJ.
Citește și: „Bursucul” aruncă bomba în vestiar… Înaintea derbiului cu Voința Lupac…

Președintele AFC Voința Lupac, Marian Zuza, a confirmat faptul că microbuzul echipei a luat foc. „Eu sunt plecat în Austria, dar am fost informat de incendiu. Acesta a fost cauzat de un scurtcircuit electric. Programul echipei nu a fost afectat, noi oricum facem deplăsările cu autocarul. Partea pozitivă este faptul că nici un jucător al noastre nu a avut de suferit din punct de vedere medical. Mergem înainte și sper ca băieții să se întoarcă cu cel puțin un punct de la Petroșani.”

CSM Jiul Petroşani – AFC Voinţa Lupac
Liga 3 – Play-Out, Seria 7. Data: 8 aprilie 2023, Ora: 17:00. Stadion: Petre Libardi (Petroşani – Hunedoara).
Arbitri: Lac Florin (Sibiu – Sibiu) – A1: Puiu Dan Florin (Braşov – Braşov); A2: Cherteș Cristian Marius (Târgu Mureş – Mureş).
Observator arbitri: Grigorescu Nicolae (Timişoara – Timiş)
Delegat joc: Enea Ion (Băleşti – Gorj).

sursa video: Ovidiu Nicolae (facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *