Marcel Vela: „Orașul Anina a fost atestat ca stațiune turistică de interes local”

Ioan Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne și Senator de Caras-Severin ne aduce o veste bună pentru Banatul de Munte și în special pentru orașul Anina, printr-o declarație de presă făcută cu câteva momente mai devreme.
„În ședința Guvernului de astăzi, 22 octombrie, s-a dezbătut atestarea ca Stațiune turistică de interes local a Orașului Anina, județul Caraș-Severin.
Acest lucru este important pentru ca in viitor Anina sa poată avea șansa accesării a noi fonduri europene sau guvernamentale pentru proiectele de dezvoltare turistică.
Documentația de fundamentare a fost înaintată de către domnul primar Gheorghe Românu, iar proiectul de Hotărâre de Guvern a fost adoptat astăzi în ședința de guvern.
Este o noua dovadă ca Guvernul PNL răspunde cu promptitudine la solicitările comunităților locale, turismul fiind o șansă reală pentru reconversia forței de muncă din Banatului de Munte, Anina beneficiind de oportunități turistice de excepție”, precizează Ioan Marcel Vela – Ministrul Afacerilor Interne și Senator de Caras-Severin.

Lasă un răspuns