Manfred Weber despre Nicolae Ciucă: Un adevărat prieten, cu abilități de leader

Manfred Weber despre Nicolae Ciucă: Un adevărat prieten, cu abilități de leader

Manfred Weber despre Nicolae Ciucă: Un adevărat prieten, cu abilități de leader.

Președintele PPE apreciază calitățile de lider ale președintelui PNL și îl consideră un bun prieten. Manfred Weber a arătat, de asemenea, că mandatul de premier al lui Nicolae Ciucă a fost un succes pentru România.
Citește și: Weber, PPE: Unul dintre principalele motive pentru care am ales România este pentru cei doi lideri extrem de importanţi, Nicolae Ciucă şi preşedintele Iohannis. Momentul în care Nicolae Ciucă a fost premierul României, creşterea economică a fost evidentă, impresionantă
”În perioada în care a fost prim-ministru, a arătat că poate aduce o incredibilă dezvoltare economică a României. Rezultatele leadershipului sunt pentru oamenii din România, le pot simți. Așa că felicitări pentru ce a făcut”, a menționat Manfred Weber în conferința comună cu președintele PNL, susținută în deschiderea Congresului PPE de la București.
Liderul PPE a mai ținut să-i mulțumească lui Nicolae Ciucă pentru modul în care își exercită rolul de președinte al PNL. „Îl văd pe Nicolae ca pe un adevărat prieten bun. Cu abilitățile sale de lider conduce acum de o manieră fermă partidul. Îi mulțumesc pentru acest tip de leadership”, a menționat Manfred Weber.

sursa: Biroul de presă PNL

Lasă un răspuns