Magda Lungu: „În Partidul Naţional Liberal am găsit o echipă formată din oameni determinaţi care-și doresc un Caraș-Severin prosper”

Magda Lungu: „În Partidul Naţional Liberal am găsit o echipă formată din oameni determinaţi care-și doresc un Caraș-Severin prosper”

Magda Lungu este candidatul PNL la Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Tânăra cărășeancă din Oțelu-Roșu a demonstrat că este un antreprenor ambițios, care a performat prin forțe proprii, fără a avea afaceri cu statul, a deprins și tainele administrației publice locale în calitate de viceprimar al orașului de pe Valea Bistrei. În prezent, Magda Lungu este consilier la Cabinetul vicepremierului Raluca Turcan, tocmai pentru că s-a remarcat ca fiind un specialist în accesarea proiectelor europene. Magda Lungu este mândră că face parte din echipa liberală, mai ales că spunea cu mândrie că: „În Partidul Naţional Liberal am găsit o echipă formată din oameni determinaţi care-și doresc un județ Caraș-Severin prosper.”

Fac parte din marea familie liberală de 9 ani, atunci, ca şi acum, aveam un singur gând, acela de a contribui la schimbarea în bine a României. În Partidul Naţional Liberal am găsit o echipă formată din oameni determinaţi, oameni care-şi doresc ca ţara noastră să devină o ţară prosperă, o ţară din care sa nu mai plece tinerii, o ţară care să ofere oportunităţi tuturor cetăţenilor, nu doar unor privilegiați. Cu toţii ne dorim un stat modern, european, democratic, un stat care să ne permită și să ne susțină dorința firească de a trăi fără grija zilei de mâine.

Împreună putem construi un viitor mai bun, împreună dezvoltăm România, împreună dezvoltăm Caraș-Severinul!

#DezvoltămCaraș-Severinul#6decembrie #EchipaPNL

Lasă un răspuns