Lupta strânsă la Caransebeș

Lupta strânsă la Caransebeș

Zilele acestea am văzut o luptă intensă pe grupurile Facebook din Caransebeș pe tema unui sondaj legat de candidaturile anunțate pentru primăria municipiului Caransebeș.  Ne-am documentat și am aflat detalii interesante.

Rezultatele finale ale sondajului privind Primăria Caransebeș sunt mai jos.  Sondajul s-a închis după cum am observat. Luptă strânsă. Un sondaj unde fiecare dintre cei interesați au putut vota o singura dată. Nu se putea vota de pe mai multe conturi „false” de Facebook, pentru că sondajul s-a făcut de pe un program specializat, utilizat și de firme „profesionale” , nu de pe programul de pe Facebook.

Sondajul s-a „închis” azi dimineață, pentru că sondajele profesionale se fac pe un interval prestabilit de timp. În acest caz a fost vorba de perioada 12-14 august.

https://strawpoll.com/qjb9dkfb7/r

Desigur că sondajele nu arată exact rezultatele viitoarelor alegeri. Dar arată tendințele, arată favoriții.

Rezultatele sondajului au fost următoarele:

ANDRA PLEȘA         – PNL                          – 601 voturi –          46,70%

FELIX BORCEAN     – PMP+PSD              – 538 voturi –          41,80%

BEBE PASERE          – PRO România     –  83  voturi –             6,45%

DRAGOȘ CURELEA – USR PLUS             – 65 voturi –           5,05%

Total voturi exprimate:                           1287  voturi.

 

SORIN OȘAN

 

One thought on “Lupta strânsă la Caransebeș

  1. De acum înainte,vor fi lupte ,poate și la ..propriu ptr că ..odraslele comuniștilor desii au posturi calde platite regește ,din bugetul țării,(vezi cazul Grindeanu..10.000,zecemii euro/lună ~ANCOM~),vor totul…, PUTERE..a b s o l u t ă…Nu vă dă de gândit .. TRIOUL.. Grindeanu,.. Felix de Banat( Borcean) și .~.maestrul sforar ~.. bănătanul,de la Pătulele de Mehedinți ..tov g ral Mocioalca Ion..zis și..oichi albaștrii( bleo616).. Despre ce vorbim…???!

Lasă un răspuns