Liviu Brumar, candidatul PNL, la funcția de consilier județean este OMUL faptelor

Liviu Brumar, candidatul PNL, la funcția de consilier județean este OMUL faptelor

Liviu Brumar, candidatul PNL, la funcția de consilier județean este OMUL faptelor. Fapte nu vorbe, este definiția omului Liviu Brumar. Despre Liviu Brumar se pot spune multe. Este OMUL care sfințește locul.

De a lungul timpului a fost un sprijin real al comunității. A sprijinit numeroase activități pentru promovarea educației tinerilor din comuna, a sprijinit cluburile sportive cât și numeroase acțiuni de voluntariat.
Toate in mod constant, ani la rând, nu doar o data la 4 ani…
Alături de Romeo Dunca și echipa sa pentru Consiliul Județean Caraș-Severin, Liviu Brumar este o certitudine că putem să #FacemBINECarașSeverinul

 

Citește și:  Liviu Brumar – OMUL cu suflet , OMUL care își dă sufletul pentru Berzovia
Liviu Brumar îl susține la primăria Berzovia pe candidatul PNL, Robert Nosal: „Îți doresc ca totul să se primească așa cum dorești, iar succesul să-ți zâmbească nu pentru o clipă, ci pentru tot restul vieții tale. Crede în tine și fă cu îndrăzneală ceea ce trebuie să faci, și atunci succesul va fi cu siguranță de partea ta.”
In 9 iunie votăm Robert Nosal, Romeo Dunca și lista de consilieri liberali pentru un Caraș Severin liberal!”
(Comandat de PNL Filiala Caras-Severin. Codul unic al Autorității Electorale Permanente pentru mandatarul financiar coordonator: 21240015)
(PE)

Lasă un răspuns