Liviu Brumar – OMUL cu suflet , OMUL care își dă sufletul pentru Berzovia

Liviu Brumar – OMUL cu suflet , OMUL care își dă sufletul pentru Berzovia

Liviu Brumar – OMUL cu suflet , OMUL care își dă sufletul pentru Berzovia.

„Dintotdeauna mi-am dorit să fac ceea ce pot și tot ce ține de mine pentru a fi sprijin pentru oameni și pentru comunitate, iar faptul că sunt consilier județean m-a făcut să înțeleg că este datoria mea să fiu alături de oameni și printre oameni de fiecare dată când a fost necesar și să nu renunț indiferent de obstacolele întâlnite, m-a învățat să lupt pentru dezvoltarea comunității și pentru viitorul acesteia.
Am purtat mereu în suflet dragostea pentru satul meu natal, deoarece pentru mine a fost și este al meu veșnic acasă, este locul care mi-a dăruit puterea de a înțelege că ceea ce ne face să rezistăm ca și comunitate dincolo de timpuri și de orice bariere sunt tradițiile, valorile, iubirea pentru familie și implicarea.
Implicare, da! Pentru că toți oamenii se aseamănă prin cuvinte, dar se deosebesc prin fapte.
De-a lungul timpului am fost alături de membrii comunității în activități variate ce susțin și încurajează tinerii, copiii, pentru că bogăția unei nații și viitorul acesteia o constituie tineretul și educația de care aceștia au parte.

Am considerat că este o datorie și nu o opțiune să sprijin ori de câte ori au fost inițiative din partea școlii, asociațiilor, cluburilor sportive și chiar a membrilor comunității ce au necesitat sprijin în acțiuni de voluntariat. Acestea s-au desfășurat în mod constant, ani la rândul și sunt fericit că am putut lăsa o amprentă pe sufletul unor copii ce s-a reflectat prin bucuria de pe chipurile lor sau faptul că am adus un zâmbet pe chipul unor bătrâni încercați de vremuri și nevoi.
Citește și: 10 ani de fotbal juvenil performant la Berzovia sărbătoriți cu o inaugurare de teren sintetic!
Toate activitățile pe care le-am sprijinit sunt numeroase și au avut mereu unul și același scop – acela de a face puțin mai bun locul în care trăim și pe care îl numim acasă. Am încercat să fiu alături de tineri și de copii motivându-i prin activitățile susținute să înțeleagă faptul că prin școală și educație vor reuși în viață, vor deveni adulți responsabili, stâlpi de bază ce vor susține această comunitate în viitor.
Faptul că am reușit să fiu un sprijin real în toate inițiativele de dezvoltare a comunității pentru promovarea educației tinerilor este ceea ce mă motivează să continui. Pentru că da, atunci când încerci și vrei și faci există mereu ziduri, de care te lovești, piedici care ți se pun și cei care încearcă să te facă să renunți.
De multe ori realizez că atunci când mă implic și fac lucruri pentru comunitate rezultatele acestora, deși au un impact pozitiv, sunt minimizate de acei oameni care nu reușesc să iasă în evidență decât prin denigrarea unor lucruri bune, lucruri menite ,,să crească”oameni mari din acei copii, care în viitor ne vor face să ne simțim mândri că am pus și noi o cărămidă la fundația educației lor.
Sunt convins că cei care vor să vadă adevărul, îl văd exact așa cum este și nu cum este distorsionat după chipul și asemănarea celor cărora le este mai ușor să urâțescă decât să înfrumusețeze locul pe care cu toții îl numim acasă. Imaginile vorbesc de la sine, iar din ceea ce vedeți este doar o mică parte din tot ceea ce susțin și în care cred.
Pentru că tot se apropie 1 Iunie, haideți să ne amintim că pentru fiecare dintre noi, copiii noștri sunt cea mai de preț comoară în care merită să investim, iar fericirea și bucuria de pe chipul lor este ceea ce ne hrănește sufletul. Am simțit nevoia să scriu aceste rânduri, nu ca o justificare, că nu este nevoie de așa ceva, ci din contră, ca un îndemn, un îndemn pentru fiecare dintre noi să ne implicăm în orice inițiativă de dezvoltare a copiilor, să veniți alături de mine și să întreprindeți voi înșivă acțiuni ce au în vedere binele tuturor.
Îmi doresc sincer ca fiecare din membrii comunității să facă măcar o mică parte din tot ceea ce am făcut, fac și voi face în viitor pentru copii și pentru oameni. Eu voi continua indiferent de câte piedici se vor pune, voi depăși obstacolele pentru că datoria mea de membru al comunității este aceea de a fi aproape, de a fi implicat, de a fi parte din locul pe care cu toții Îl numim ACASĂ!” – Liviu Brumar, fiu al comunei Berzovia. 
(Comandat de PNL Filiala Caras-Severin. Codul unic al Autorității Electorale Permanente pentru mandatarul financiar coordonator: 21240015)
(PE)

Lasă un răspuns