La un pas de o victorie la Turceni…

La un pas de o victorie la Turceni…

La un pas de o victorie la Turceni…

CSO Turceni AFC Voința Lupac 2-2 (0-1)
Au marcat: Stoia (44), Burcea (59), respectiv Buțurcă (66), Ciutică (84, din 11 metri).
Liga 3 – Play-Out, Seria 7. Data: 24 mai 2024; Ora: 18:00. Stadion: Orăşenesc (Turceni).
Arbitri: Iacob Costinel (Craiova) – Pîslaru Andrei (Arad), Găluți Sergiu Tudor (Sântana – Arad).
Observator de arbitri: Anton Dumitru (Balş – Olt)
Delegat de joc FRF: Tuligă-Ghiţă Constantin Cristian (Drobeta-Turnu Severin).
AFC Voința Lupac (antrenor Mircea Manu): Păsule – Stoia, Săndescu (cpt.), Stoian, Vădrariu (59, Banac) – Militaru, Giurică, Canea, Dalea – Burcea, Avramovici.
Pe bancă: –
Cartonașe galbene: Stoia, Giurică, Păsule.
Croații au sperat la o victorie în deplasarea de la Turceni, elevii lui Mircea Manu neavând deloc milă față de situația din clasament a gorjenilor. Au fost la un pas să-și îndeplinească obiectivul, Lupac conducând cu 2-0 în minutul 59, după ce primul gol a fost marcat cu un minut înaintea pauzei.
În final, croații au trebuit să se mulțumească cu un egal. Golul egalării gorjenilor a venit dintr-o lovitură de pedeapsă considerată controversată de către croați. Chiar dacă au fost doar 12 jucători în lotul de meci, este de remarcat evoluția bună a portarului Păsule și a fundașului Stoia.

Mircea Manu, după remiza de la Craiova: „Este luna cadourilor la Lupac! Pierdem puncte după ce avem partidele la mâna noastră!”

Mircea Manu: „La Turceni, am sperat la o victorie, dar a făcut un egal, 2-2, cu un gust amar pe final. Am încheiat prima repriză cu 1-0, am intrat bine în joc. Am reușit să închidem bine adversarul și să înscriem pe final de prima repriză prin Stoia. Am intrat la pauză cu 1-0. Am început a doua repriză foarte bine.

Citește și: Lupac va termina campionatul pe podiumul play-outului!

Am și înscris prin Burcea pentru 2-0. Se spune că 2-0 este un scor periculos în fotbal. La noi a urmat o relaxare mentală, iar adversarul a redus din diferență. La 2-1 în loc să închidem meciul pentru că am avut nenumărate ocazii prin Militaru, Avramovici, Stoia, nu am reușit să înscriem.
Am avut probleme la finalizare și ne-am văzut egalați în minutul 84 dintr-un penalty ușor acordat.
Un scenariu clasic atunci când joci în deplasare. Gazdele tot vin peste tine, publicul pune presiune pe arbitri și întotdeauna gazdele beneficiază de acel 5% al lor. Am egalați la doi, dar am reușit să ne ținem tari până la finalul meciului.
O evoluție foarte bună a portarului nostru Albert Păsule la cei 17 ani ai săi a dat dovadă de maturitate în joc. A reușit să închidă poarta până la final. ”

Lasă un răspuns