La Anina s-a mai obținut o finanțare de aproape 1,3 milioane de lei prin PNRR!

La Anina s-a mai obținut o finanțare de aproape 1,3 milioane de lei prin PNRR!

La Anina s-a obținut încă o finanțare de aproape 1 milion de lei prin PNRR!

Este vorba de încă un proiect pentru care s-a semnat recent contractul de finanțare. Acesta face obiectul proiectului Componenta 10 – Fondul Local I.3 „Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.  PNRR/2022/C.10/I3, Runda 1 .
Între Primăria  Anina reprezentată de Daniel Ion Danu, viceprimar cu atribuții de primar și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației  s-a încheiat contractul de finanțare nr. 19208. Obiectivul acestui contract de finanțare reprezintă acordarea finanțării de către MDLPA pentru implementarea Proiectului C10-I3-2461, intitulat: „Reabilitarea termică prin eficientizare energetică Clădire „Hotel Steier”, strada Victorie nr. 41. Proiectul are valoarea de 1.278.452,76 lei.

 

Acest proiect se adaugă la cele aprobate deja pentru primăria Orașului Anina, după cum urmează:
Plan de Mobilitate Urbană, în valoare de 322.191 lei.
Elaborarea Planului Urbanistic General al orașului Anina, în valoare de 609.233 lei.
Realizare sistem de supraveghere video și un număr de 6 stații de încărcarea mașinilor electrice, în valoare de 3.807.709 lei.
Realizarea transportului public electric prin achiziția a 2 microbuze electrice și o stație de încărcare, în valoare de 3.221.907 lei.
Citește și: Daniel Danu: „A fost semnat contractul de finanțare al Planului de mobilitate Urban Durabilă al orașului Anina”
Amenajare piste de biciclete, proiect în valoare de 8.084.058 lei.
Citește și: Un nou proiect de finanțare pentru orașul Anina: Pista de biclicletă!

Reabilitare termică prin eficientizare energetică la Clubul Elevilor, proiect in valoare de 162.360,00 euro, depus pentru finanțare prin P.N.R.R.

Anina atrage finanțări în valoare totală de 16.996.205 lei, (aproape 3.400.000 euro).  Administrația publică locală a orașului Anina și-a propus să realizeze un target de 10 proiecte de dezvoltare cu u finanțare din fonduri europene sau guvernamentale.

La Anina

„Primăria orașului  Anina a deschis front de lucru pentru un număr de zece proiecte care vizează dezvoltarea fostei urbe de tradiție minieră. Recent s-a semnat și cel de al șaptelea proiect dintre cele zece accesate. Este vorba de un proiect de reabilitare termică care face obiectul Planului Național de Redresare și Reziliență, gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrație. Toate cele zece proiecte accesate vizează modernizarea infrastructurii de străzi, drumuri, alei pietonale, iluminat public stradal în orașul Anina, reabilitări termice prin eficientizare energetică, transport public electric, dezvoltarea rețelei de gaze naturale, realizare sistem de monitorizare și supraveghere video”, a precizat Daniel Danu, viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Anina.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: