Jaro Marșalic: „Liberalismul este ceea ce mă definește atât în esență cât și ca profesie”

Reputatul medic reșitean Jaro Norbert Marșalic este candidatul PNL Caraș-Severin la Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie și recent a reiterat faptul că a luat această decizie politică de a accede în Parlamentul României, fiind motivat de faptul că dorește să aibă o contribuție serioasă la dezvoltarea județului Caraș-Severin, în general și în domeniul medical în special.

Liberalismul este ceea ce mă definește atât în esență cât și ca profesie.

Sunt medic chirurg și director medical al Spitalului Județean și am demonstrat că putem în echipă să facem față chiar și celei mai mari crize medicale.

România trebuie să devină o țară în care se construiesc spitale, cetățenii au acces la servicii medicale de calitate, iar cei care au grijă de sănătatea noastră se simt motivați și bine răsplătiţi.

Grija față de pacient trebuie să iasă din zona declarațiilor de intenție, prin măsuri concrete care să vizeze inversarea piramidei serviciilor de sănătate, prin consolidarea medicinei primare și ambulatorii și asigurarea sustenabilităţii sistemului de medicină de urgenţă, prcum și a celui spitalicesc. 

Principalul meu obiectiv este ca județul Caraș-Severin să dezvolte un sistem medical care să pună in valoare toate bogățiile acestor locuri binecuvântate de Dumnezeu:

de la valorificarea apelor termale miraculoase de la Băile Herculane în balneo-turism, la reconstrucția sanatoriului de la Marila.

Îmi doresc ca județul Caraș-Severin să fie unul reprezentativ în sistemul național de sănătate și cred că doar împreună putem reuși realizatea acestui lucru”, a precizat Jaro Marșalic pe pagina de socializare.

DEZVOLTĂM CARAȘ-SEVERINUL! #Reușim Împreună!

Lasă un răspuns