Jandameria cărășeană continuă războiul cu contrabandiștii de țigări și produse fake!

Jandameria cărășeană continuă războiul cu contrabandiștii de țigări și produse fake!

Efectivele Inspectoratului  de Jandarmi Județean Caraș-Severin continuă misiunile de  monitorizare a ordinii și siguranței publice. Astfel, pe parcursul a două zile, jandarmi reșițeni au declarat război contrabandiștilor și vânzătorilor ambulanți de ocazie care  ofereau spre comercializare produse fake.

Astfel, ieri jandarmii au surprins, pe raza municipiului Reșița, o persoană care deținea ilegal țigarete, despre care există suspiciunea că provin din activităţi de contrabandă.
Jandarmii au stabilit identitatea persoanei şi au ridicat, în vederea confiscării, 110 pachete cu ţigarete, netimbrate, găsite asupra sa.

Produsele oferite spre comercializare au fost predate organelor abilitate ale statului în vederea continuării cercetărilor.

În executarea activităților cotidiene desfăşurate pe raza municipiul Reșița, astăzi, 10 septembrie au fost identificate trei persoane care comercializau diverse mărfuri fără a deţine documente de provenienţă.
Persoanele în cauză nu au putut justifica provenienţa bunurilor, fapt pentru care au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, conform Legii 12/1990, privind protejarea  populaţiei împotriva unor activităţi de comerţ ilicit. În urma acțiunii au fost ridicate în vederea confiscării 17 articole de vestimentație și 22 de parfumuri cu denumiri a unor firme cunoscute.

Informațiile ne-au fost transmise de Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin, prin purtătorul de cuvânt, plt. major Marius Săndulescu.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns