Ireal! Bătut și deposedat de 1000 lei și 2 telefoane mobile

Ireal! Bătut și deposedat de 1000 lei și 2 telefoane mobile

Ireal! Bătut și deposedat de 1000 lei și 2 telefoane mobile  Azi-noapte, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un tânăr de 24 de ani, din Reșița, bănuit că ieri, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla la domiciliul unui cunoscut, împreună cu alte 3 persoane, pe fondul unui conflict spontan, l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe unul dintre bărbații prezenți în locuință, apoi l-ar fi deposedat de 2 telefoane mobile și de suma de 1.000 de lei.

Ulterior, persoanele au părăsit locuința, victima fiind găsită pe stradă de un trecător care a sesizat Poliția, prin 112.
În urma agresiunii, bărbatul de 46 de ani a suferit vătămări, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.
Citește și: Reținut pentru tâlhărie. Va face pușcărie pentru … numai 320 lei!
Persoanele în cauză au fost identificate în scurt timp de polițiști, pe raza municipiului Reșița, iar cel bănuit a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița pentru dispunerea de măsuri legale.

Lasă un răspuns