Incredibil! Șofer polonez a răsturnat TIR-ul. Avea o alcoolemie de 1,22 mg/l!

Incredibil! Șofer polonez a răsturnat TIR-ul. Avea o alcoolemie de 1,22 mg/l!

Incredibil! Șofer polonez a răsturnat TIR-ul. Avea o alcoolemie de 1,22 mg/l!

ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR PENTRU SIGURANȚA TRAFICULUI RUTIER: INFRACȚIUNI CONSTATATE PE DRUMURILE PUBLICE DIN JUDEȚ
În acest sfârșit de săptămână polițiștii rutieri acționează în continuare pe drumurile publice din județ, pentru siguranța rutieră și pentru prevenirea accidentelor rutiere și a victimizării prin accidente rutiere.
În ultimele 48 de ore polițiștii au constatat 4 infracțiuni la regimul rutier,. Pentru toate cele 4 infracțiuni au fost întocmite dosare penale.
Vineri, 5 iulie, la ora 20.10, polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au oprit pentru control, pe DN 68, în localitatea Zăvoi, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Rusca Montană, în cazul căruia, la testarea cu aparatul din dotare, au rezultat suspiciuni privind consumul de substanțe psihoactive.
Citește și: Un tir a distrus două autoturisme pe DN6!
Acesta a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice. Rezultatul analizelor toxicologice a constituit probă în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Incredibil! Șofer polonez a răsturnat TIR-ul. Avea o alcoolemie de 1,22 mg/l!

Tot vineri, 5 iulie, la ora 13.10, pe DN 6, la km 463, un ansamblu de vehicule s-a răsturnat în afara părții carosabile.
Polițiștii au constatat că bărbatul aflat la volanul ansamblului de vehicule, un cetățean polonez de 55 de ani, avea o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma accidentului nu au fost persoane rănite.
Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice.

Acestuia i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Polițiștii au întocmit dosar penal.
Într-un alt caz, vineri, polițiștii de la Poliția Orașului Moldova Nouă au oprit pentru control, în comuna Coronini, un moped care nu avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare sau înregistrare.
De asemenea, s-a constatat că bărbatul care îl conducea nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mopedul nu figura înmatriculat în circulație.
Cercetările sunt continuate în acest caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.
„Polițiștii continuă acțiunile și în perioada următoare.
Respectați regulile de circulație rutieră! Aveți grijă de siguranța dumneavoastră!” – comunicat IPJ Caraș-Severin.

Lasă un răspuns