Incredibil!!! CSM Reșița a fost învinsă în Valea Domanului și de … „Cenușăreasa” ligii a II-a!

Incredibil!!! CSM Reșița a fost învinsă în Valea Domanului și de … „Cenușăreasa” ligii a II-a!

CSM Reșița a înregistrat un eșec usturător și rușinos astăzi în Valea Domanului, în etapa a VIII-a a Ligii a II-a.

CSM REȘIȚA – PANDURII TÂRGU JIU  1-2  (0-2)

Au marcat: 0-1:  Remacle (9);  0-2: Dodoi (33); 1-2: Dat (89)

Stadion: ”Mircea Chivu” (Reşiţa – Caraş-Severin);

Arbitri: Ionela Alina Peşu (Craiova) –  Asistenți: Casian Băla (Arad) și Răzvan Claudiu Tudor (Craiova); Rezervă: Claudiu Andrei Filip (Craiova);

Observați: Iulian Spătaru (Timişoara) și Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).

CSM Reșița (antrenor Alexandru Pelici): Cobrea – L. Acka (46, Szijj) , Breșneni, D. Ciobanu, C. Lungu –  Danci (cpt.) (46, Dumitraș), N. Popescu –  Dat, Rașoveanu (46, Bagherea), Laur.  Buș (85, Boboc) – Astafei.

Pe bancă: Zimmermann – Vasiu, Rob. Boboc, Al. Găman.

Cartonașe galbene: Dumitraș.

Pandurii (antrenor: Călin Cojocaru): Aldescu – Erhard, Nic. Cotolan, Moisie, Jaiten, Velcotă (cpt.) (86, Goma), Peia (72, Al. Vasilescu), Dodoi, Remacle, Filipe Acosta, Bunga (90+2,

Pe bancă: Iovicin – Ct. Vaida, Cuțitoiu, Zaborowsky, Bauben, R. Cojocaru, Goma, Habet.

Cartonașe galbene: Moisie, Cojocaru (antrenor), Aldescu.

Vestea bună legată de prima victorie acasă a CSM Reșița se lasă nesperat de mult așteptată, spre disperarea tuturor reșițenilor. Elevii lui Alexandru Pelici au o reală problemă în a înscrie în poarta adversarilor, mai ales în Valea Domanului. Cu un golaveraj total în campionat de 3-9, CSM Reșița are o problemă majoră în a înscrie pe terne propriu… Și nu numai că nu marchează, dar primește goluri destul de ușor. Mai grav este că toate speranțele suporterilor au convers către prima victorie a rosso-nerilor, lucru posibil mai ales că Pandurii sunt o echipă în derivă. Mare dreptate a veași Cristina Bobar care a spus ieri că jucătorii nu au nicio scuză pentru meciul cu Pandurii și trebuie să câștige partida, chiar dacă aveau și trei jucători lipsă, blocați de coronavirus care nu aveau drept de joc:  Chera, Matulevicius (ambii pozitivi) și Dudea (neconcludent).

Meciul a început cum nu se poate mai rău pentru Reșița cu gol primit în debut de meci, prin francezul Remacle (9), cu un șut plasat de la  20 de metri în vinclu din stânga porții lui Cobrea. Colac peste pupăză după 30 de minute de joc a urmat  urmat golul doi al lui Dodoi, cu un șut din careu la colțul lung din voleu, după o centrare de pe partea dreaptă.

   Cu 0-2 la pauză, Alexandru Pelici a efectuat trei schimbări la pauză , Reșița a avut o altă față, a jucat ofensiv și alert, au apărut și ocaziile prin Astafei (47), Buș (53 și 57), Breșneni (68), dar pe fondul ratărilor a scăzut și intensitatea fazelor ofensive dovedind încă odată faptul că CSM Reșița este o echipă labilă, dacă marchează prima câștigă meciul, însă dacă primește gol, are un eșec garantat.  În final, Dat a înscris cu un șut la colțul scurt la semiînălțime de la jumătatea careului, ușor lateral dreapta, după o acțiune prelungită de atac al reșițenilor.

Din păcate, prin rezultatul de astăzi, jucătorii Reșiței au reușit să-i supere serios până și pe fidelii suporteri rosso-neri, care de pe dealul tribunei a II-a, nu au mai acceptat încă o rușine publică și au scandat la unison: „Alez, Alez, noi am fost mereu cu voi, voi vă bateți joc de noi!!” și „Rușine, rușine, să vă fie!”

Programul etapei 8 a Ligii 2 și rezultatele meciurilor

sâmbătă, 17 octombrie 2020, ora 11:00

RIPENSIA TIMIȘOARA – METALOGLOBUS BUCUREŞTI 0-2

VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU – ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA 0-1

CSM SLATINA – AEROSTAR BACĂU 2-1

FK CSIKSZEREDA – UNIREA SLOBOZIA 0-1

DUNĂREA CĂLĂRAŞI – SCM GLORIA BUZĂU 0-2

U CRAIOVA 1948 SA stă.

sâmbătă, 17 octombrie 2020, ora 12:00

FARUL CONSTANŢA – TURRIS OLTUL TURNU MĂGURELE 0-0 la pauză

duminică, 18 octombrie 2020, ora 14:30

FOTBAL COMUNA RECEA – PETROLUL PLOIEŞTI

joi, 29 octombrie 2020

RAPID – CS MIOVENI

vineri, 16 octombrie 2020, ora 18:00

UNIVERSITATEA CLUJ – CONCORDIA CHIAJNA  1-1

Lasă un răspuns