A fost prins cu camioneta plină cu lemne și … fără documentele legale!

A fost prins cu camioneta plină cu lemne  și … fără documentele legale!

În această dimineață, în jurul orei 06.00, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin au depistat, pe un drum forestier din apropierea comunei Dognecea,  o autoutilitară care transporta material lemnos, fără documente de provenienţă.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că P. M., în vârstă de 51 de ani, cu domiciliul în comuna Dognecea, transporta cantitatea de 2, 5 mc material lemnos.

Deoarece nu a putut să prezinte documente care să justifice proveniența lemnului, conducătorul auto a declarat că nu deține aviz de însoțire a materialului lemnos pe care îl transporta.

„Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării și predată Ocolului Silvic Bocșa Română. Persoana în cauză nu a respectat dispozițiile Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, plt. major  Marius Săndulescu.

One thought on “A fost prins cu camioneta plină cu lemne și … fără documentele legale!

Lasă un răspuns