Încă un cărășan la Guvern!

Încă un cărășan la Guvern!

Andrei Ungur este un tânăr din Caransebeș,  care  a intrat în politică de la o vârstă fragedă, de la 18 ani, în rândul tinerilor liberali. Este de profesie economist și conduce filiala PNL Caransebeș din ianuarie 2019 și are o experiență în administrația publică, ocupând și funcția de city-manager al municipiului Caransebeș.

In Monitorul Oficial nr. 574 din 1 iulie s-a publicat Decizia nr. 267 /2020 a primministrului Ludovic Orban prin care Andrei Ungur a fost numit în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Tânărul președinte al PNL Caransebeș este un bun specialist în administrație și în proiecte cu finanțare UE. A fost timp de 3 ani city manager al municipiului Caransebeș. In aceasta perioada a fost manager de proiecte și inițiator al mai multor proiecte din Primăria Caransebeș finanțate de UE prin POR și POCA. Avem încredere că din aceasta demnitate Andrei Ungur va ajuta comunitățile locale din întreg județul Caraș Severin .

 

Începând de la 1 iulie 2020, Andrei Ungur a fost numit subsecretar de stat, în cadrul Ministerului Lucrărilor Publice Dezvoltării și Administrației: ”Această funcție mă onorează și mă obligă în același timp. Doresc să le mulțumesc colegilor din PNL și în  primul rând domnului ministru Marcel Vela, pentru susținere. Eu la rândul meu pot să-i asigur că vor avea în mine un sprijin adevărat, în susținerea  proiectelor pe care le vor iniția pentru dezvoltarea administrației locale și județene. La minister o să fiu coleg cu Horia Irimia, dar eu o să muncesc la alt secretar de stat.” ne-a declarat Andrei Ungur.

Andrei Ungur ( Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației) este al cincilea cărășan care lucrează pentru Guvernul României.

Județul Caraș-Severin este bine reprezentat în Guvernul României, prin ministrul Marcel Vela (Ministerul Afacerilor Interne), alături de subsecretarul de stat, Dan Stan (Ministerul Afacerilor Internelor) . Domnul  Horia Irimia este consilier la Ministerul Lucrărilor Publice și Administrației, iar Magda Lungu  este consilier de cabinet al vicepremierului Raluca Turcan.

Nouă nu ne mai rămâne decât să-i dorim mult succes lui Andrei în noua lui funcție administrativă.

Lasă un răspuns