Fotbaliștii de la CSM Reșița au trecut testul! Momentan, cel …COVID!

Fotbaliștii de la CSM Reșița au trecut testul! Momentan, cel …COVID!

Președintele CSM Reșița, Cristian Bobar, a fost prezent la întrunirea echipei și chiar a monitorizat faptul să fie respectate toate condițiile prevăzute în protocolul medical al FRF.

La întrunirea din Valea Domanului au fost prezenți 21 de fotbaliști, iar trei au fost absenți motivați: Deivydas Matulevičius, Laurențiu Buș și Lorenzo Acka.

Foto: CSM Resita

Întrunirea lotului a avut loc pe 1 iulie, când s-au făcut și testarea la COVID, mă bucur că este totul în regulă și îmi doresc ca lucrurile să se rămână așa până la final. Ați văzut ce s-a întâmplat la Petrolul, unde s-a depistat jucători infestați cu COVID! După aflarea testelor la coronavirus, jucătorii au făcut vizita medicală. De joi am început primul antrenament oficial, așa cum prevăd regulamentele, în grupuri de câte zece jucători. De luni, vom intra într-un cantonament centralizat timp de  12 zile la baza proprie din Valea Domanului. Avem toate condițiile la stadion, nu are rost să plecăm prin alte părți, mai ales cu problemele de acum.” a spus președintele Cristian Bobar.

CSM Reșița s-a despărțit și de câțiva jucători, cărora li s-au expirat contractele și nu au mai continuat cu noi. Este vorba de Călin Cristea, Laurențiu Rus, Arsene Luboya, în timp ce noile achiziții ale echipei sunt: Deivydas Matulevičius (litunian, FC Glentoran – Irlanda de Nord), Vlad Chera și Caius Lungu (ultima dată, la Ripensia Timișoara): ”Cu trei excepții, toți jucătorii din lotul actual și-au prelungit contractele. Mai este situația portarului Alberto Cobrea și din ce știu eu are o ofertă din prima ligă și vedem, săptămâna viitoare vom afla mai multe. Mai sunt juniorii de la Centrul de copii, Luis Spânu, Ionuț Găman, Sergiu Rimovecz, Robert Dalea, Cătălin Bagherea, care se pregătesc cu echipa de seniori și sperăm să rămână în lotul echipei mari. Matulevičius nu a fost prezent la întrunire, deoarece i s-a anulat cursa de avion, dar marți se va alătura echipei.”

Antrenamentele echipei sunt cele specifice readaptării la efort și sunt programate pe terenul sintetic și pe terenul de la Gloria.

Lasă un răspuns