Fetele de la CS Hercules au câștigat seria B a play-offului Prague Handbal Cup ediția a 30-a!

Fetele de la CS Hercules au câștigat seria B a play-offului Prague Handbal Cup ediția a 30-a!
Fetele de la CS Hercules au câștigat seria play-offului B Prague Handbal Cup ediția a 30-a!
CS HERCULES CAȘTIGĂ FINALA SERIEI PLAY-OFF B A CUPEI PRAGA LA HANDBAL!!!
Sportivele de la clubul de handbal CS HERCULES din Băile Herculane au învins în finala Prague Handbal Cup a 30-a ediție. Acesta este considerat cel mai mare turneu de junioare din Europa. Este programat în mod tradițional în Perioada Paștelui Catolic.  La turneu au participat anul acesta 571 de echipe de băieți și de fete, aproape 7000 de practicanți ai handbalului din 22 de țări. Meciurile s-au desfășurat în 41 de săli au fost arbitrate de 263 de arbitri din 24 de țări.

Fetele de la CS Hercules

CS Hercules s-a înființat în anul 2017 și este susținută de Primăria și Consiliul Local Băile Hercuane. Deloc întîmplător, CS Hercules este campioana județeană fete la ONSS și a ocupat locul trei la zonă.
CS HERCULES- CS SPORTING GIMBAV 16 -12
Priviți în ochii câștigătoarelor bucuria bine meritată a victoriei!!!
Au fost la Praga câteva zile pe care fetele cu siguranță nu le vor uita niciodată.
Acest turneu are site-ul lui web dedicat pe care apar rezultatele în timp real, care dă participanților toate informațiile referitoare la oraș, meciuri, cum să ajungi la sală, unde să te cazezi, etc., este un exemplu de organizare. 
Reprezentanții clubului nostru au remarcat printre altele organizarea impecabilă a turneului, calitatea sălilor, respectul și ospitalitatea acordată sportivilor, arbitrajul excellent, dar și programul din afara competiției organizat pentru sportivi (spectacole, seri la discotecă, etc.).
Transportul local în PRAGA a fost acordat GRATUIT pentru toți sportivii și oficialii cluburilor.
In prima zi fetele au început promițător și au obținut următoarele rezultate
CS HERCULES – SK KURIM, 21-12
CS HERCULES – HC HVEZDA CHEB, 15-16
CS HERCULES- L. VIKINGS, 20-20.
În ziua a doua fetele cărășene s-au „lovit” de zidul echipelor foarte mari, cluburi bine organizate, de tradiție, multidisciplinare, cu mulți bani, care au echipe pe toate categoriile de vârstă, participante în prima ligă a țării lor sau chiar în cupele europene.
Unul dintre cluburi HC DAC DUNAJSKA STREDA, club cu mai multe discipline sportive are cu echipa de fotbal o tradiție de la 1904. Cealaltă echipă DHC PLZEN având 9 grupe de vârstă la echipele de handbal și antrenându-se, printre altele, în sala Universității Plzen.

Fetele de la CS Hercules

DHC PLZEN – CS HERCULES 28 – 17
CS HERCULES – HC DAC DUNAJSKA STREDA 13 -22
Din aceste două meciuri fetele au învățat mult despre handbalul European de cel mai înalt nivel.
Cel mai și cel mai mult însă le-a ambiționat foarte mult și le-a trezit spiritul de luptă.
Astfel jucătoarele noastre s-au calificat în seria B a playoff-ului, serie în care fetele de la Hercules au defilat spre victorie. Au câștigat fără emoții partidele următoare.
Citește și: Avram Rădoi și Cristian Miclău au pus Băile Herculane pe harta mondială. Cea a … Powerliftingului
În meciurile de duminică fetele au învins în ordine
CS HERCULES- SLAVOJTAHOV 18-4
CS HERCULES- TJ.SOKOL 24-10
CS HERCULES- S. TOPOLCANY18-16
A urmat apoi luni dimineață în semifinale, revanșa contra celor de la HC HVEZDA CHEB care învinseseră echipa Hercules în grupe cu 16-15. De data asta CS HERCULES Băile Herculane a învins la 10 goluri distanță.
CS HERCULES – HC HVEZDA CHEB, 19-9
Și așa am ajuns în finala seriei play-off B!!!
Ne-am bucurat să auzim că a fost să fie o finală românească contra celor de la Sporting Ghimbav. A fost un meci 100% românesc, la Praga, fetele noastre având initiativa pe toată durata partidei.
Scor final:
CS HERCULES – SPORTING GHIMBAV 16-12
Sportiva noastră Almășan Nicole a fost pe locul 10 în clasamentul golgheterilor celui mai mare turneu din Europa cu 45 de goluri marcate, urmată de Ioana-Emilie Domășnean cu 39 de goluri, Carlota-Elena Albu cu 33 de goluri și Cosmina-Stefania Peneșel cu 31.

 

Fetele de la CS Hercules

„Felicitări întregii echipe de handbal. Domnului profesor Drăgoiu Toma! Felicitări Claudiu Almăjan și Laurențiu Gelegram! Vă așteptăm cu drag să reveniți acasă la Băile Herculane”, este mesajul lui Cristian Miclău, primarului orașului Băile Herculane.
#BaileHerculane

Lasă un răspuns