Faza județeană a Olimpiadei Naționale de Religie, la Reșița

Faza județeană a Olimpiadei Naționale de Religie, la Reșița

Faza județeană a Olimpiadei Naționale de Religie, la Reșița. În perioada 13-14 aprilie, Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Caraș-Severin și Episcopia Caransebeșului organizează faza județeană a Olimpiadei Naționale de Religie.

Evenimentul va debuta sâmbătă, 13 aprilie, ora 9:30, cu o rugăciune în curtea Colegiului Național „Traian Lalescu” din Reșița. În continuare, între orele 10 și 13, se va desfășura proba scrisă. În după-amiaza primei zile, începând cu ora 15, participanții și supraveghetorii se vor bucura de un program recreativ, care va cuprinde vizitarea grădinii zoologice din Reșița, iar, începând cu ora 17, participarea la o piesă de teatru la Teatrul de Vest din Reșița.
Citește și: Centrul Județean de Excelență anunță calendarul olimpiadelor școlare
Începând cu ora 19, la Palatul Cultural, ziua se va încheia cu premierea elevilor.
Faza județeană se va încheia duminică, 14 aprilie, așa cum a început, și anume cu rugăciune, prin participarea, începând cu ora 10, la Sfânta Liturghie oficiată la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul de pe Bârzava.
La buna desfășurare a evenimentului, vor contribui Episcopia Caransebeșului, ISJ  Caraș-Severin, Colegiul Național „Traian Lalescu” din Reșița, Primăria și Consiliul Local Reșița, Protopopiatul Reșița, EPC Catering Banatul de Munte, Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Reșița.

Lasă un răspuns