Fără amante și nepotisme în Consiliul Județean!

Fără amante și nepotisme în Consiliul Județean!

 Romeo Dunca, desemnat candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Județean Caraș-Severin, a prezentat recent modul de lucru în care are de gând să lucreze la această instituţie dacă va câștiga alegerile din 27 septembrie.

  „Legea Administrației Publice trebuie să o stăpânească consilierii mei. Cine va greşi, trebuie să plătească. Nu am amante să le angajez pe funcții de consilier juridic, să le dau salariu, îmi voi lua specialiști care să facă asta.

Eu am să le spun ce vreau să fac, iar ei trebuie să-mi spună cum să procedez. Un om care ajunge într-o poziție de conducere trebuie să aibă niște calități, iar politicienii trebuie să aibă nişte calităţi în plus – să fie patrioți, să aibă dragoste față de oamenii pe care-i reprezintă, trebuie să ai drag de țară, trebuie să fii cinstit, iar ultima calitate este să înțelegi că nu ești cel mai deștept.

Dacă tu nu furi, nu fură nici cei de sub tine, iar dacă nu știi cum se face, îi întrebi pe cei mai deștepți.

Dacă ai găsit oameni mai deștepți, cu siguranță îi apreciezi.

Cinstea vine cu obligația de a-l plăti mai bine pe cel care lucrează în folosul tău, și a-l pedepsi pe cel care fură. Acestea vin la pachet, nu poţi să-ți bați joc de munca nimănui”, a spus Romeo Dunca.

SORIN OȘAN

Lasă un răspuns