Eurogolul lui Paulevici face diferența pe „Ștefan Dobay”!

Eurogolul lui Paulevici face diferența pe „Ștefan Dobay”!

Eurogolul lui Paulevici face diferența pe „Ștefan Dobay”!

În etapa a 2-a a play-outului Ligii a 2-a, rosonerii au fost învinși la limită la Dumbrăvița. 

Eurogolul lui Paulevici face diferența pe „Ștefan Dobay”!

CSC DUMBRĂVIȚA – CSM REȘIȚA 1-0
Stadion: ”Ştefan Dobay” (Dumbrăviţa).
Arbitri: Andrei Antonie (Bucureşti) – Marius Bărbulescu (Bucureşti), Emeric Tocai (Sibiu). Arbitru de rezervă: Claudiu Ștef (Târgu Mureş).
Observator arbitri: Luis Moisescu (Drobeta Turnu Severin). Delegat joc: Radu Bitea (Oradea).
Unicul gol al partidei a fost marcat în urma unui aut de poartă executat lung de portarul Totoc în zona mediană a terenului oaspeților. Dupăo deviere cu capul, balonul de ajuns la Paulevici. Acesta a trimis un trasor-boltă de la 40 metri ușor lateral dreapta la colțul lung peste portarul Ionuț Rus, prins pe contre-pied!
CSC Dumbrăvița (antrenor Cosmin Stan): Toroc – Morariu, Zurbagiu (cpt.), Gladun – Băluțoiu (67, Sima), Andrei Olaru, Horcea (85, Gavra), Martinov, Ghinescu (73, Sofran) –Nortey, Paulevici. Pe bancă: Trifon – Moțiu, Jorz, Neag, Paleacu, C. Dan.

Eurogolul lui Paulevici face diferența pe „Ștefan Dobay”!

CSM Reșița (antrenor Flavius Stoican): I. Rus – Gomboș (59, Doană), Erico da Silva (81, Mensah), Al. Sabău, Dolghi (72, Szijj), Chera – Dudea (cpt.), Napoleone (46, Drăghiceanu) – Lascu (59, Ciprian Rus 59′), Francis Cristea. Cristea, Al. Negru. Pe bancă: Căpățână – Bărboianu, Rimovecz, Damian Isac.

Eurogolul lui Paulevici face diferența pe „Ștefan Dobay”!

Rosonerii au etalat un joc bun mai ales în prima repriză, când elevii lui Flavius Stoican meritau să înscrie măcar un gol la ocaziile lui Cristea (13 și 20), Negru (30) și Dudea (34), ultima cu un șut de la 25 de metri scos in extremis de portarul Toroc. În mitanul secund, reșițenii au acuzat șocul primirii golului antologic. Au mai avut o mare ocazie la lovitură liberă a lui Drăghiceanu (88), dar portarul Toroc a fost la post!
Citește și: CSM Reșița a făcut remiză acasă cu Unirea Dej. Golurile au fost marcate în prima repriză!

Flavius Stoican: „Îmi doresc mult mai mult de la fiecare dintre ei, pentru că anul viitor va fi un an ne dorim mult mai mult ca anul acesta, când obiectivul a fost rămânerea în Liga 2. Anul viitor vrem mult mai mult, să ne batem pentru un loc de play-off. Iar eu trebuie să decid și să iau decizii corecte în ceea ce înseamnă primul 11, lotul de 20, pentru că vreau să fim echipa care controlăm jocul și să mai dăm cadouri.
Astăzi am dat un astfel de gol cadou. Uite așa trec meciurile și noi rămânem fără puncte. Îi felicit pe jucătorii pe care îi antrenez, pentru că au reușit să acumuleze 28 de puncte, ceea ce ne dă o liniște pentru Liga 2. Încă nu suntem matematic salvați, dar aproape. De aceea, le dau mai mute și celor care au jucat mai puțin. Vor mai avea șansă, pentru că unii dintre ei chiar au avut ritm și determinare.”

sursa foto: Miruna Mihancea (facebook)

Lasă un răspuns