Elevii de la Liceul Hercules vor să joace fotbal organizat! Turneul Liceului Hercules la prima ediție!

Elevii de la Liceul Hercules vor să joace fotbal organizat! Turneul Liceului Hercules la prima ediție!

Elevii de la Liceul Hercules vor să joace fotbal organizat! Turneul Liceului Hercules la prima ediție!

Inițiativa a venit dinspre copiii care au participat exclusiv la ideea organizării turneului. Aceștia au fost apoi si asistați de către profesorii și conducerea Liceului „Hercules”, părinți si alti adulți iubitori de fotbal, dar și de sponsori din mediul local de afaceri care au primit cu drag inițiativa tinerilor din Băile Herculane.
Domnul profesor coordonator Laurențiu Țațu și doamna director Anda Șain au dus mai departe dorința elevilor.

https://www.gazetadecarasseverin.ro/elevii-de-la-liceul-hercules-vor-sa-joace-fotbal-organizat-turneul-liceului-hercules-la-prima-editie/

Primăria orașului Băile Herculane, prin edilul Cristian Miclău, a asigurat suportul logistic si s-a bucurat de inițiativa copiilor. Competiția va avea loc mâine 30 septembrie 2023 în Sala de Sport „Alexandru Duicu” din Băile Herculane cu începere de la ora 12:30.
Despre toate acestea ne-a vorbit Dan Buru, inspectorul de specialitate din cadrul Compartimentului Cultură din Cadrul Primăriei.
„Această dorință mare a tinerilor, a venit imediat ca o bucurie a acelora care îi încurajează pe copii să-și dezvolte capacitățile de organizatori și responsabilitatea organizării unui eveniment pe cont propriu.
Copiii au cerut să fie asistați in organizarea turneului participând constant ca voluntari la organizarea festivalurilor, conferințelor, ecologizărilor și a altor evenimente din orașul Băile Herculane.

Eleviii de la Liceul Hercules vor să joace fotbal organizat! Turneu Liceului Hercules la prima ediție!

S-a creat o emulație și o solidaritate intre copiii, profesori, părinti, Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin și mediul de afaceri. Toți și-au dat mâna și participă împreună pentru a-i ajuta pe copii să organizeze un turneu de succes.
Vreau să spun că am avut o deschidere extraordinară din partea AJF Caraș-Severin, prin președintele Viorel Lolea. Știam faptul că prioritatea zero a instituției fotbalului din Caras-Severin, pe care o conduce, este promovarea și susținerea fotbalul juvenil. Președintele Viorel Lolea a susținut mereu reînvierea fotbalului la Băile Herculane în primul rând la nivelul de copii și juniori și a susținut ferm acest lucru de la începutul mandatului.
Citește și:  Primarul liberal Cristian Miclău din Băile Herculane investește în învățământul preuniversitar din localitatea stațiune
Cred că a sosit momentul zero cu acest turneu școlar. Copii au fost felicitați pentru inițiativă, iar noi educatorii, ca să spun așa, pentru suport. Am fost imediat susținuți și sprijiniți cu premii.

Eleviii de la Liceul Hercules vor să joace fotbal organizat! Turneu Liceului Hercules la prima ediție!

Compartimentul Competiții AJF Caraș-Severin ne-a consiliat la program și cu rapoarte de arbitraj. Fiind un program pilot, copii au dorit să fie arbitrați de dascălii lor și de alte persoane implicate în fotbalul local din Băile Herculane. Am ținut cont de asta, iar după ce competiția se va dezvolta și ne vom familiariza mai bine cu regulamentul acesteia, vom trece la un nivel superior, atunci când acesta va deveni turneu regional. De asemenea sponsorii locali au susținut această inițiativă de suflet.”
Turneul Școlar de la Băile Herculane are un mare potential de dezvoltare într-un turneu școlar regional, exact ceea ce lipsește in zonă, fapt care face cu atât mai lăudabila inițiativa elevilor Liceului Hercules.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *