Echipajul SMURD s-a luptat pentru viața unui șofer de la un accident rutier! Update: Din păcate, șoferul a decedat!

Echipajul SMURD s-a luptat pentru viața unui șofer de la un accident rutier! Update: Din păcate, șoferul a decedat!

Astăzi, 30 septembrie, pe DN 6, în afara localității Sadova Veche s-a produs un accident rutier, soldat cu două victime, în următoarele împrejurări:

În timp ce un bărbat de 48 de ani conducea un autotren, din direcția Caransebeș către Orșova, pe DN 6, la km 435+250m, nu ar fi adaptat viteza de deplasare, în condiții de carosabil ud, pantă și curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pierzând controlul asupra vehiculului, derapând spre stânga sensului de deplasare și intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea unei pasagere de 41 de ani.

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc tragicul eveniment.

Datele au fost transmise IPJ Caraș-Severin, prin purtătorul de cuvânt, agent principal Alina Boeru.

Inițial a fost o persoană încarcerată, prima victima, neincarcerată, conștienta, a fost transportata de o ambulanță  SAJ la UPU Caransebeș, cea de-a doua persoană, încarcerată, în stare de inconștientă, a fost extrasă din autoturism și i s-au efectuat manevre de resuscitare de către un echipaj SAJ. Din păcate, victima, șoferul autotusimului a decedat!


Intervine de urgenta Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu 2 echipaje de pompieri si un echipaj SAJ.

Lasă un răspuns