Deputații PNL Jaro Marșalic și Dumitru Rujan susțin angajații TMK

Deputații PNL Jaro Marșalic și Dumitru Rujan susțin angajații TMK
Deputații PNL Jaro Marșalic și Dumitru Rujan au făcut toate diligențele posibile și au  angrenat toate resursele pe care le dețin pentru a încerca să determine luarea unei decizii care să rezolve favorabil problemele angajaților de la TMK Artrom.

TMK Artrom  nu poate intra sub incidența sancțiunilor împotriva Rusiei deoarece nu mai aparține legal unui oligarh rus de pe lista celor vizați de sancțiunile UE. Magnatul Dimitri Pumpianski a transferat acțiunile deținute către o firmă din Cipru. Până la clarificarea statutului juridic al TMK Artrom, conturile companiei deschise la trei bănci care activează în țara noastră rămân blocate.

Citește și: 250 de ani de oțel, 250 de ani de flacără vie!

deputatii

Blocarea conturilor companiei conduce automat și la întreruperea producției de oțel. De aici și până la închiderea combinatului siderurgic nu mai poate fi decât un pas fatidic. Unul pentru care angajații TMK Artrom Reșița și Slatina nu au nicio vină. Ei sunt victimele colaterale a unui război inutil și nedrept. Angajații combinatului doar și-au făcut meseria. Și pentru asta trebuie să-și primească remunerația binemeritată.

Deputații

Problema apărută în cazul TMK Artom este una foarte gravă. Vorbim de soarta celor celor 782 de salariați  din Reșița. Pe concetățenii noștri îi asigurăm că am inițiat de urgență diligențele aferente palierului nostru privind soluționarea favorabilă a cauzei angajaților! Întreprindem tot ceea ce este omenește posibil pentru rezolvarea acestei probleme. Guvernul României caută soluții pentru deblocarea situației.”, au declarat cei doi deputați PNL de Caraș-Severin, Jaro Marșalic și Dumitru Rujan.  

Lasă un răspuns