CSM Reșița va avea un nou antrenor

CSM Reșița va avea un nou antrenor

La finele săptămânii trecute, vineri  29 mai a fost anunțat public faptul ca lui Dorinel Munteanu nu i s-a prelungit înțelegerea cu CSM Reșița, care a ajuns la scadență.

Referitor la această situație, Cristian Bobar ne-a precizat: „Nu este prea mult de comentat pe această temă. Colaborarea dintre echipa CSM Reșița și antrenorul Munteanu Dorinel a ajuns la scadență, și îi mulțumim acestuia și întregului staff pentru colaborarea avută în perioada Noiembrie 2019 – Iunie 2020. Le doresc multă baftă în continuare în activitățile lor. Dorinel Munteanu este un nume foarte mare in fotbalul românesc și-i doresc mult succes în continuare. Noi rămânem cu partea cea mai frumoasă din cele șapte partide în care a pregătit echipa, cu victoria de la Rapid, dacă vreți cu partea frumoasă din această poveste.”

       Legat de numirea unui nou antrenor, Cristian Bobar nu a dorit să avanseze oficial nici un nume de antrenor, până la perfectarea actelor: „Urmează să semnăm cu un antrenor, sunt discuții, dar până pe marți-miercuri o să stim și numele antrenorului principal. Au fost luate in calcul două-trei soluții, le analizăm pe fiecare și dorim să luăm decizia finală cea mai bună. Mă refer la tipul antrenorului care se va mula cel mai mult pe ceea ce ne dorim în continuare la echipă. Mă refer că ne dorim un antrenor cu care să avem o strategie pe termen mediu și lung, pentru că pană acum am mers din aproape în aproape pe termene, de cel mult jumătate de an. Cu siguranță va fi un antrenor cu care am mai lucrat până acum.”

Din prezentarea succintă a lui Bobar, reiese faptul că trei antrenori pot face obiectul înțelegerii: Leontin Doană, Alexandru Pelici și Flavius Stoican.    

Alexandru Pelici a confirmat faptul că a fost contactat de către conducerea Reșiței: “Nu am mai continuat înțelegerea cu cei de la Ripensia Timișoara și am fost întrebat dacă doresc să antrenez Reșița. Am răspuns că-mi doresc acest lucru pentru că aceasta este meseria mea și Reșița a fost mereu un loc de care îmi amintesc cu plăcere. Luni va avea loc o întâlnire  cu cei de la Reșița, când lucrurile pot deveni clare!” 

Alexandru Pelici-Drăghicescu a fost jucător la CSM Reșița (1999-2001) și a mai antrenat echipa Reșiței, de trei ori, chiar dacă a avut denumiri diferite: CSM Reșița (2005-2007), FCM Reșița (2009-2010) și Metalul Reșița (2013).  

Lasă un răspuns