Croații au vrut victoria, dar s-au „mulțumit” cu un egal!

Croații au vrut victoria, dar s-au „mulțumit” cu un egal!

Croații au vrut victoria, dar s-au „mulțumit” cu un egal!

Voința Lupac – ACSO Filiași 1-1 (0-0)
Au marcat: 1-0: Tudor (53), 1-1: Calu (62).
Voința Lupac și-a dorit revanșa în fața celor de la Filiași, mai ales după partida din tur, scor 0-5!
După o remiză albă, elevii lui Manu Gheorghe au deschis scorul prin Eduard Tudor. Acesta a trimis o centrare lob de pe partea dreaptă, după un aut executat de croați din zona steagului de colț. Balonul trimis înalt către poartă de Eduard Tudor de la 20 metri lateral dreapta, l-a păcălit pe portarul Găgeatu.
Ca o ironie a sorții și golul gorjenilor a fost parcă tras la xerox după reușita croaților. Calu a executat scurt un aut de pe partea stângă din zona steagului de colț până Vâlcică. După un-doiul aferent, a urmat centrarea în careu a lui Calu. Balonul s-a scurt, printr-o pădure de jucători, în plasa laterală a barei a doua!
Liga 3, Seria 7, Etapa a XVI-a, Stadionul Voința Lupac, 9 martie 2024.
Arbitri: Matis Claudiu Dantes – Gherman Alex Gabriel, Stana Radu (toți din Timişoara). Observatori de arbitri: Arsa Emil (Arad). Delegat de joc FRF: Hotico Livian (Timişoara).
AFC Voința Lupac (antrenor Gheorghe Manu): Miloș – Stoia (89, Vădrariu), Marius Musteța, Banac (cpt.), Giurică – Circa – Marian Musteța (72, Jinga), Balint (46, Ivașcu), Burcea (78, Cristodulo), Mihaly – Tudor. Pe bancă: Păsule – Militaru, Canea, Dalea.
ACSO Filiași (antrenor Victor Naicu): Găgeatu – Vulpe, Calu (cpt.), Rogoveanu, Alexandru Popa – Cioablă, Stăiculescu – Dina, Scuturoiu – Petre Robert, Vîlcică. Pe bancă: Constantinescu – Mitulețu, C. Dobre, Guță, Armășelu, Foresti, Florea, Popa, Oprea.
La finalul jocului, Georghe Mnau a declarat: „Exact cum spuneam în declarațiile premergătoare meciului o să obținem un rezultat pozitiv împotriva echipei din Filiași! S-a terminat 1-1 cu un pic de gust amar, deoarece le-am zis băieților că aveam puterea să câștigam acest meci după evoluția bună din perioada pregătitoare trebuia să închidem meciul la 1-0 pentru noi.

Croații au vrut victoria, dar s-au „mulțumit” cu un egal!

Știam că echipa CSO Filiași are jucători cu nume ce au trecut prin divizia A, precum Cioblă și Petre…. cu jucători care anul trecut au avut un baraj pentru promovare în divizia B…. și care se bat și acest an la primele două locuri ale seriei. Am întâlnit o echipă foarte bună cu talie – forță – detenta bună, cu o organizarea ofensivă bine pusă la punct, dar puțin deficitari pe organizare defensivă.

Citește și: AFC Voința Lupac vea să-și ia revanșa în fața celor de la CSO Filiași!

Am încercat să-i surprindem mereu printr-o superioritate numerică pe tranziția noastră pozitivă și cu un joc cât mai direct spre poartă, am reușit să ne creeam 2 ocazii mari în prima repriza una, chiar singur cu portarul. Mă refer la ocazia lui Mihaly cu capul. Dacă își calcula mai bine pașii reușeam să deschidem scorul chiar la începutul meciului. Cu siguranță ne făceam jocul mai ușor….

Croații au vrut victoria, dar s-au „mulțumit” cu un egal!

A fost un joc de luptă unde am reușit să închidem cu bine culoarele în adâncime chiar dacă am fost surprinși. Am reușit să evităm pericolul advers și să intrăm la pauză cu 0-0. Ne-am adunat forțele și imediat la începutul reprizei secunde am înscris prin Tudor și am preluat conducerea! Din păcate, ne-am relaxat puțin la o repunere laterală (aut de margine) și am fost surprinși cu o minge lungă în careul nostru. Pe dominația talei lor am fost egalați la unu.
Am încercat să schimbăm în blocul ofensiv. L-am introdus și pe Ivașcu, Jinga și Cristidulo. Am reușit să punem din nou în pericol apărarea adversă. Până la final nu am găsit inspirația necesară pentru a aduce victoria….
Per total sunt mulțumit pentru că de când sunt la Voința Lupac nu am pierdut nici un meci acas. Sper să mențin această nucă tare până la finalul campionatului…
Urmează să mergem la Deva cu gândul de a aduce punct sau puncte pentru a avea un play-out cât mai liniștitor. Vrem să egalăm performanța de anul trecut… câștigarea play-outului!”

sursa foto: Miruna Mihancea

Lasă un răspuns