AFC Voința Lupac vea să-și ia revanșa în fața celor de la CSO Filiași!

AFC Voința Lupac vea să-și ia revanșa în fața celor de la CSO Filiași!

AFC Voința Lupac a încheiat săptămâna trecută de pregătire cu un amical în compania celor de la Phoenix Buziaș.

AFC Voința Lupac – CS Phoenix Buziaș 2-1 (2-0).
Pentru Lupac au marcat: Marian Musteța și Militaru.
Despre partida cu Buziaș, dar și despre pregătirile pentru reluarea campionatului ne-a vorbit, Gheorghe Manu, antrenorul principal al Voinței Lupac: „ Încheiem ultima etapa a pregătirii cea rezervată vitezei specifice, așa cum nu se poate mai bine. O victorie împotriva echipei din Buziaș adjudecată încă din prima jumătate a primei reprize… Am reușit să marcăm două goluri prin Marian Musteța și Militaru! Știam că acolo la Buziaș au un foarte bun antrenor pe domnul profesor Petroescu. Buziaș a venit la Lupac după 2 rezultate pozitive împotriva echipei din Dumbrăvița și celei din Deva. Această din urmă o vom întâlni peste 2 săptămâni!
Gheorghe Manu
Pot spune că am dominat la toate capitolele adversarul de astăzi. Asta chiar dacă am primit un gol. Sunt mulțumit de dăruința întregului colectiv! Reușim mereu după minutul 60 să avem ritm, să ne creem ocazii singur cu portarul indiferent de numele adversarului. Am avut 2 ocazii singur cu portarul, chiar bară din nou prin Marian Musteța. Jinga a avut și el singur cu portarul ca și Cristodulo. Din păcate, la fel ca în meciul cu CSM Reșița nu reușim să înscriem din zona careului mic.”
Citește și: Voința Lupac a trecut la pregătire spartană în Serbia
Echipa croaților cărășeni a mai disputat o partidă amicală în timpul săptămânii, marți 27 februarie 202, de la ora 15,00. Meciul s-a încheiat cu victoria rosonerilor la limită 1-0 (1-0), grație golului lui Ciprian Rus (20). De remarcat faptul că antrenorul Flavius Stoican a folosit o formulă de echipă cu jucători care au avut mai puține minute jucate până în prezent.

AFC Voința Lupac va relua campionatul cu etapa a 16-a, prin partida de acasă cu CSO Filiași. Partida este stabilită pentru data de 9 martie, la ora 15,00.

sursa foto: AFC Voința Lupac
„Intrăm în ultima săptămână cea premergătoare primului meci contra echipei din Filiași și suntem încrezători că putem scoate un rezultat pozitiv. Trebuie să ne luăm revanșa după înfrângerea usturătoare din tur. Sperăm să reintre și cei 2 accidentați ai noștri, Vădrariu și Avramovici care cu siguranță ne vor aduce plusul de care avem nevoie. Privim încrezători perioada următoare cu cele 3 meciuri din campionat împotriva primelor trei poziții din clasament unde sperăm să adunăm cât mai multe puncte pentru a arăta că locul Lupacului nu este acesta pe care ne situăm momentan.”
Gheorghe Manu a făcut referire la partida tur din etapa a 2-a dintre Filiași și Lupac, acolo unde croații au fost învinși cu un sec, 5-0!
În prezent, Voința Lupac ocupă locul 7 cu 19 puncte în clasamentul ligii a 3-a, seria 7.

Lasă un răspuns