Cristi Bobar: „Trebuie să spălăm rușinea din meciul cu Petrolul! Am încredere în echipă!”

Elevii lui Alexandru Pelici nu au debutat tocmai fericit în liga a II-a, cu un eșec la scor la meciul de acasă cu Petrolul Ploiești, un neverosimil 0-4. Rosso-nerii au făcut analiza meciului cu ploieștenii, au  identificat erorile de la meciul cu echipa pregătită de Viorel Moldovan și băieții de la CSM Reșița abordează cu ambiție partida de mâine, de la ora 11,00, cu AeroStar Bacău. Fiind vorba de o deplasare destul lungă, de aproape 600 de km, staful lui CSM Reșița a făcut deplasarea încă  de joi dimineață. 

„Foarte multe nu sunt de spus după un meci cum a fost cel cu Petrolul Ploiești, acum toată concentrarea noastră este îndreptată către meciul cu Bacău. Mergem la victorie, ca la orice meci din campionat, trebuie să spălăm rușinea de la meciul cu Petrolul! Trebuie să vorbim doar prin prestațiile bune pe care trebuie să le facem pe teren! Am încredere în echipă, pentru că sunt jucători cu calitate și mă bucur că nu avem probleme de lot!”, a spus Cristi Bobar pentru Gazeta de Caraș-Severin.

La rândul lui, tehnicianul Alexandru Pelici a făcut o analiză pertinentă a partidei de mâine:Va fi un meci între două echipe care nu au adunat nici un punct din două etape, noi după un joc, iar Bacăul după două meciuri jucate! Cu siguranță  este un meci în care ambele echipe doresc să câștige și de aici să iasă un meci frumos. Va fi o partidă de luptă, ei sunt o nou-promovată, joacă acasă, dar și noi, ca și ei  ne dorim la fel, să câștigăm, să ne întoarcem cu puncte de la Bacău!”    

Partidele etapei a 3-a, a Liga a II-a

Sâmbătă, 12 septembrie 2020, ora 11:00

ACS Fotbal Comuna Recea –  ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu

CS Aerostar Bacău – Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița

AFC Unirea 04 Slobozia –  CS Mioveni

FC Metaloglobus Bucureşti  –  CS Concordia Chiajna

CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu – AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele

CSM Slatina  –  Fotbal Club Rapid. Se va disputa de la ora 13:00  .

U Craiova 1948 SA –  AFC Dunărea 2005 Călăraşi. Se va disputa de la ora 18:00    .

Duminică, 13 septembrie,  ora 14:30

SCM Gloria Buzău  –  AS FC Universitatea Cluj

Luni, 14 septembrie, ora 18:00 

ACS ASU Politehnica Timișoara   –            AFC Farul Constanţa

Marți, 15 septembrie, ora 19:30        

FC Petrolul Ploieşti           –            AFC Ripensia Timișoara

Lasă un răspuns