Cinci cețățeni turci au fost prinși la frontiera cu Serbia. Vroiau să ajungă în Italia via România!

Cinci cețățeni turci au fost prinși la frontiera cu Serbia. Vroiau să ajungă în Italia via România!

Cinci cetățeni turci au fost prinși la frontiera cu Serbia. Vroiau să ajungă în Italia via România!

Cei cinci cetățeni turci au fost depistați în timp ce încercau să intre ilegal pe teritoriul României.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat în apropierea localității de frontieră Valcani, cinci cetăţeni din Turcia. Aceștia au încercat să treacă fraudulos frontiera din Serbia în România. Migranții aveau intenția de a ajunge în Italia.
În data de 19 februarie 2024, în jurul orei 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare I.T.P.F. Timişoara au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale.

Citește și: Au vrut să ajungă (ilegal) în … Europa! I-au oprit polițiștii de frontieră de la Socol!

În urma acţiunii au fost depistaţi în apropierea localitații de frontieră Valcani, cinci cetățeni străini. Aceștia încercau sa intre ilegal pe teritoriul României.
Citește și: Cinci nepalezi opriți la frontiera româno-sârbă
Cetățenii străini au fost conduși la sediul sectorului pentru verificări. În cadrul cercetărilor s-a constatat faptul că cei cinci cetățeni străini provin din Turcia și au vârste cuprinse între 26 și 50 de ani. Aceștia au declarat faptul că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România. Aveau scopul de a ajunge în Italia.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea cercetărilor urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun. – PURTĂTOR DE CUVÂNT – Comisar de poliţie – Nicola Petre-Ionuţ.
sursa foto arhivă: poliția de frontieră 

Lasă un răspuns