Cătălin Golu, primarul din Ciclova Română deschide noi opotunități pentru comunitatea sa!

Cătălin Golu, primarul din Ciclova Română deschide noi opotunități pentru comunitatea sa!

Cătălin Golu, primarul din Ciclova Română deschide noi opotunități pentru comunitatea sa!

Primarii PNL din Caraș-Severin dedicați comunităților care le-au dat votul! Recent, primarul comunei Ciclova Română, Cătălin Golu, a semnat ordinul de începere a lucrărilor de racordare a imobilelor din localitate la rețeaua de canalizare.
„Am semnat deja acest ordin și acum vor începe efectiv lucrările de racordare. Este vorba de peste 600 de racorduri în valoare de 20 de mii de lei fiecare racord, iar suma totală depășește 1.200.000i de lei. Am făcut informarea către Inspectoratul de Stat în Construcții, iar executantul se va apuca de treabă“, a explicat primarul Cătălin Golu.
Cătălin
Este vorba de un proiect finanțat prin programul guvernamental Anghel Saligny, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de cel mult 6 luni.
De asemenea, pentru că se apropie Ziua Copilului, ne amintim că anul trecut, Primăria și Consiliul Local au oferit fiecărui copil din comună câte o bicicletă, dar „anul acesta pot să vă spun că lucrăm la proiectul tehnic ce va fi finanțat prin PNRR, care ne va permite să construim în comună, piste de biciclete. Imediat ce va fi recepționat vom scoate lucrarea la licitație“, a mai precizat primarul liberal al comunei Ciclova Română, Cătălin Golu.

Cătălin

Citește și: Primele proiecte aprobate pe Programul Național de Investiții ’’Anghel Saligny’’ în Caraș-Severin, prilej de satisfacție pentru aleșii liberali
Comunitatea din Ciclova Română se pregătește alături de alesul său și pentru aniversarea celor 800 de ani de atestare documentară a satului Ilidia, aparţinătoare comunei Ciclova Română din Caraş-Severin, când vor fi marcaţi în data de 3 iunie 2023 printr-un amplu eveniment aniversar, desfăşurat în mai multe locaţii de pe raza satului.
„Istoria spune că datorită numărului mare de imigranți de la sfârșitul secolului al ХІХ-lea și începutul secolului al ХХ-lea, Ilidia a fost numită și America Mică, iar în Evul Mediu, localitatea a fost un cunoscut centrul politico-administrativ al unui district românesc’’, precizează liberalul Cătălin Golu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *