Călin Cheregi este antrenorul interimar din Valea Domanului! Continuă și negocierile cu antrenorii „de firmă”!

Călin Cheregi este antrenorul interimar din Valea Domanului! Continuă și negocierile cu antrenorii „de firmă”!

Președintele executiv al clubului din Valea Domanului, Cristian Bobar a prezentat situația de la echipa din Valea Domanului, după ce Alexandru Pelici a demisionat la cald după meciul de casă cu Pandurii Târgu Jiu. Antrenorul bănățean a fost de neclintit și ieri a semnat și contractul de reziliere cu CSM Reșița, antrenorul secund Călin Mada întrerupând și el colaborarea cu echipa din Valea Domanului.

        Alexandru Pelici a renunțat la CSM Reșița după opt etape, dar practic șapte meciuri oficiale  disputate pentru că CSM Reșița a stat în prima etapă. Pelici a lăsat-o pe Reșița pe locul 14 din 21 de echipe, cu o linie de clasament cu 8 puncte, după două victorii, două egaluri și trei eșecuri. Inedit este faptul că Reșița a adus șapte puncte din deplasare obținute din două victorii cu 1-0 la Bacău și Buzău și un punct acumulat de  acasă cu ASU Poli Timișoara, după o remiză albă. Golaverajul Reșiței este în prezent unul negativ de 3-9 și (-6) la adevăr, iar toate partidele de acasă, cu excepția meciului cu Timișoara au însemnat eșecuri usturătoare, în care fotbaliștii rosso-neri au pierdut după ce au încasat destule goluri per meri. A fost 0-4 cu Petrolul Ploiești, 0-3 cu Unirea Slobozia și 1-2 cu Pandurii Târgu Jiu, ultima fiind lanterna roșie a campionatului.

 

         Pelici a venit la Reșița cu doi secunzi, Călin Mada și Călin Cheregi, ultimul în calitate de specialist al fotbalului juvenil și care a fost numit ulterior și coordonatorul Centrului de Copii și Juniori. Practic acest a a fost și motivul  pentru care Călin Cheregi a optat să continue activitatea la Reșița, el fiind numit și antrenorul interimar al echipei de seniori din Valea Domanului. Călin Cheregi va fi ajutat în misiunea lui de antrenorul secund Dan Boltașiu.

Călin Cheregi

„Imediat după meciul de acasă cu Pandurii, Alex Pelici a anunțat că demisionează și ieri am reziliat contractul pe cale amiabilă. Este un regret pentru noi, pentru că eu unul consider că Alex este un antrenor foarte bun și că avem un lot cu care putem face față în Liga a II-a, fiind vorba cu jucători cu experiență atât în prima ligă cât și în a doua. Trebuie să depășim momentul critic, sunt convins că o putem face, mai ales că am avut o discuție fermă și trebuie să fim atenți la toate detaliile, inclusiv cele legate de sănătatea lor. Avem situația cu covid-ul la echipă, trebuie să fie foarte atenți la normele sanitare 24 de ore din 24 ore, pentru că uitați unde putem ajunge, la descompletări de lot. Ne așteaptă un meci dificil, sâmbătă la Turris-Oltul Turnu Măgurele și trebuie să recuperăm din punctele pierdute acasă”, ne-a spus Cristian Bobar.

Cristian Bobar

 

Legat de numirea noului antrenor principal, președintele din Valea Domanului a arătat că: „Este dificil să găsești cât ai bate din palme un antrenor foarte bun, mai ales în plin campionat. Trebuie să luăm în calcul toate condițiile care implică aducerea unui antrenor cu experiență la acest nivel, avem în vedere o listă cu mai mulți antrenori, iar antrenorul ales va fi cel care acceptă să se  adapteze cel mai bine la cerințele și condițiile Reșiței. Antrenorul cu care vom bate palma este de preferat să fie unul care să cunoască, de exemplu, cât mai mulți dintre jucătorii echipei noastre ”.           

Pe lista conducătorului reșițean se regăsesc Adrian Falub, Cristian Lupuț, Adrian Mihalcea, Vasile Miriuță, Eugen Trică, dar nu este exclus să apară și nume noi, funcție de negocieri.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns