Brian Filimon, un primar de nota 10

Brian Filimon, un primar de nota 10

Brian Filimon, un primar de nota 10. 

Filimon e cel mai apreciat primar din județ. A câștigat al doilea mandat cu un procent uriaș, peste 90 la sută. Brian Filimon a reușit ceva ce puțini primari din țară se pot lăuda.
Iubiți-l, urâți-l, lăudați-l criticați-l, nu prea poți vorbi despre dezvoltare rurală în Caraș-Severin fără a include Măureniul în această discuție. Dacă ar fi să luăm o comună din Caraș-Severin pe care să o aruncăm într-o competiție cu comune din Vest, Măureni ar fi prima opțiune.

Brian Filimon, un primar de nota 10

Primarul Filimon a accesat proiecte pe banda rulantă. Asta da performanță! Ne -a obișnuit cu superlativul în ultimii ani și sperăm să continue tot așa!
Citește și: Brian Filimon este unul dintre primarii PNL care dovedesc că #SePoate și la Măureni!
Primarul Brian Filimon: Prezentul in MĂURENI și ȘOȘDEA in acest moment! În anul 2016, când am preluat frâiele comunității noastre, am fost foarte încrezător și mi-am dorit să facem tot ce se poate pentru oameni și numai pentru ei. Mă bucur enorm de toate lucrurile pe care le-am realizat, până acum, împreună cu echipa mea.
Citește și: Primarul liberal al comunei Măureni, Brian Filimon, a semnat un nou contract de finanțare în valoare de 1,7 milioane lei pentru investiții prin programul „Anghel Saligny”
Vreau să vă arăt mai jos, doar o parte din 𝐏𝐑𝐄𝐙𝐄𝐍𝐓𝐔𝐋 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮, șantierul Măureni-Șoșdea, care prevede numai lucruri bune ce urmează a fi finalizate cât de curând: 𝐒𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 de 102 locuri (șantier), creșă medie 70 locuri(șantier), Parc central modern Șoșdea (șantier), Grădiniță nouă Măureni (șantier), asfaltarea tuturor străzilor (șantier) , 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 „Masa sănătoasă” pentru toți copilașii din Măureni și Șoșdea (procedura de achiziție).

Brian Filimon, un primar de nota 10

Și proiectele continuă în mod alert! Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru încredere și pentru susținere!

Brian Filimon, un primar de nota 10

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru tot și ne rugăm să ne dea doar sănătate, să putem continua!

Brian Filimon, un primar de nota 10

Doamne ajută!, a postat primarul liberal pe pagina de socializare.

Lasă un răspuns