Au fost suspendate înscrierile la titularizarea profesorilor!

Au fost suspendate înscrierile la titularizarea profesorilor!

Concursul național de Titularizare 2020 a fost suspendat, potrivit Ordinului M.E.C. nr. 4549 din 17 iunie 2020.

Potrivit Ordinului, toate activitățile programate în calendarul de mobilitate începând din data de 18 iunie se suspendă, respectiv înscrierile la concursul național de titularizare în învăţământ și a celor celorlalte etape de mobilitate a personalului didactic. Proba scrisă a concursului național de titularizare în învățământ urma să aibă loc în data de 15 iulie 2020, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare.

Ordinul nr 4549 din 17.06.2020 prevede:

Pe durata stării de alertă instituită pe întreg teritoriul țării se suspendă organizarea și desfășurarea activităților prevăzute la punctul I, subpunctele 12-25 din anexa nr 19 la Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare în din învățământul preuniversitar, în anul școlar 2020- 2021, aprobată prin Ordinul ministrului Educației și Cercetării nr. 5259/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Reluarea activităților, prevăzute în calendarul de mobilitate, se va realiza conform unui nou calendar aprobat prin Ordinul Ministrului Educației și Cercetării, după încetarea stării de alertă instituită pe întreg teritoriul țării.

Toate aceste informații ne-au fost transmise de către Inspectoratul Scolar Judetean Caras-Severin, prin purtătorul de cuvânt, Inspector Scolar, Prof. Ioan Chiosa.

Lasă un răspuns