Andrei Ungur: „PNL investeşte în sănătate! 2,4 milioane de lei pentru spitalul din Caransebeş”

Andrei Ungur: „PNL investeşte în sănătate! 2,4 milioane de lei pentru spitalul din Caransebeş”

Ministerul Sănătății a alocat recent suma de 2.413.000 de lei (24,1 miliarde de lei vechi) pentru achiziționarea de aparatură medicală performantă la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Joi, 9 iulie, Consiliul local, în care PNL are majoritatea, a votat și cofinanțarea de 10%, partea care revine administraţiei locale în acest amplu proiect.

„Sunt încă multe de făcut pentru ca în orașul nostru să fie într-adevăr un spital în care să avem încredere să ne tratăm, fără să mai fim nevoiți să batem atâtea zeci de kilometri către Reșița sau Timișoara, un spital în care sa fie respectați și pacienții, și personalul medical. Prin această nouă finanţare, Guvernul PNL a făcut încă un pas important, într-un moment în care sănătatea a devenit principala noastră preocupare. Anul trecut, în ajunul Crăciunului, tot Guvernul PNL a fost cel care a alocat suma de 1.400.000 de lei (14 miliarde de lei vechi), iar Hidroelectrica, societate coordonată prin Ministerul Economiei, a sponsorizat în perioada Stării de Urgență, pentru combaterea coronavirusului, Spitalul Municipal de Urgență Caransebeş cu suma de 1.500.000 de lei (15 miliarde lei vechi).

Faptele vorbesc de la sine! PNL investeşte în sănătate! Prin aceste lucruri avem dovada clară a continuării investițiilor de 4,2 milioane de euro, care au constat în aparatură imagistică achiziţionată din fonduri europene de fosta conducere liberală a Primăriei şi, totodată, garanția că și în viitor PNL Caransebeş, prin Consiliul local, va apăra sănătatea cetăţenilor.

Avem nevoie însă ca lucrurile să se mişte într-un ritm accelerat, iar pentru asta ne trebuie un suflu nou, o viziune pe termen lung și o echipă cu adevărat liberală pentru Caransebeș și pentru Caraș-Severin”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Andrei Ungur, preşedintele PNL Caransebeş.

COSMIN VLAD

Lasă un răspuns