Altex vine la Reșița!

Altex vine la Reșița!

Consilierii locali au adoptat recent un proiect de hotărâre în baza căruia vor fi cumpărate clădirile societății Camand din zona Penny, clădiri care au fost ridicate pe terenul municipalității.
Potrivit primarul Ioan Popa, aceste clădiri urmează să fie dărâmate pentru ca firma Altex să amenajeze acolo o parcare pe care, după amenajare, o va preda Primăriei Reșița. De altfel, municipalitatea va putea continua cu promenada de pe malul Bârzavei până la celebrul Pod IGOR, în primă fază, și apoi chiar până în Centrul Civic.

foto: ziare.com

„Plătim 80.000 de euro pe trei imobile (niște barăci) care vor fi demolate. Altex ne dă 60.000 de euro și rezolvă promenada care trebuie făcută și o donează Primăriei Reșița. Trebuia rezolvată și această zonă, era o ultimă bubă a Reșiței”, a explicat primarul Ioan Popa.

Conform planului prezentat de cei de la Altex reprezentanților Primăriei Reșița, în zonă va fi ridicată o clădire care va avea trei componente diferite: electrice, bricolaj și fast-food. Altfel spus, Altexul va ridica clădirea și va lua în chirie un magazin de bricolaj și un restaurant tip fast-food.

ALEXANDRA PASCARIU

Lasă un răspuns