Alin Minteuan a obținut prima victorie acasă cu CSM Reșița, chiar de ziua lui!

CSM Reșița a obținut primul succes și în Valea Domanului după o partidă restanță din etapa a X-a, în care elevii lui Alin Minteuan au fost pragmatici și s-au impus la limită în fața unei echipe vecine de clasament, Concordia Chiajna. 

CSM Reșița – CS Concordia Chiajna 1-0 ( 1-0 )

Joi, 12 noiembrie 2020, ora 14,00. stadion: Mircea Chivu.

Arbitri: Marcu Florin Mihai – Timar Ovidiu (ambii din Oradea – Bihor), Alina Mihoc (Arad).

Arbitri rezervă: Mircea Ardelean (Arad).

Observatorde arbitri: Ion Fevronia (Craiova – Dolj)

Delegat de joc: Malac Romeo (Timişoara – Timiş).

foto facebook: pagina CSM Resita

CSM Reșița a început partida în formula: Cobrea – B. Szijj, Dudea (cpt.), Breșneni, L. Acka – Danci, Boboc – Dat, Bagherea (56, Rașoveanu), L. Buș (90+1, Vasiu) – Matulevicius.

Pe bancă: Zimmermann – Ciobanu, Astafei, N. Popescu, Chera, Brânzan, I. Ilie.

Cartonașe galbene: Matulevicius, Boboc, Acka, Szijj

Antrenor: Alin Minteuan.

CS Concordia Chiajna: Chesnau – C. Alexe, A, Marc (cpt.), Intzidis (82, Biceanu), Oanea (46, Cherecheș) – Al. Lazăr (46, Arnăut), Piper – Safsaf, Cucu, Atomei (79, M. Mihalcea) – Llullaku.

Pe bancă: C. Lungu – Al. Stănică, Ciucureanu, A. Herghelegiu, Kanda.

Antrenor Costel Orac.

Cartonașe galbene: Llullaku, Cucu (2).

Cartonaș roșu: Cucu (90).

Partida a fost restanță din etapa a X-a, iar CSM Reșița a înregistrat prima victorie acasă pe teren propriu grație golului înscris de Cristian Danci în minutul 28. Mijlocașul cărășean a finalizat cu un șut sec de la 10 metri mingea fiind trimisă pe jos de Bogdan Szijj, cu o pasă din careu în apropierea liniei porții de pe flancul drept.

foto facebook: pagina CSM Resita

Victoria echipei rosso-nero a fost dedicată antrenorului Alin Minteuan, care astăzi a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani. La Mulți Ani și din partea Gazetei de Caraș-Severin și la mai mare!

După acest scor, CSM Reșița acumulează 11 puncte în zece meciuri și ocupă poziția 16 din clasament, devansând-o în topul ligii a II-a, chiar pe adversara de astăzi, Chiajna, care rămâne cu 9 puncte în 11 partide.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns