Alexandru Sporea (primar Forotic): „Lucrurile s-au așezat în favoarea comunității!”

Alexandru Sporea (primar Forotic): „Lucrurile s-au așezat în favoarea comunității!”

Alexandru Sporea este noul primar al comunei Forotic și este un model pentru tinerii din ziua de astăzi, energic și plin de entuziasm, care a reușit să demonstreze că și la Forotic #SePoate!

Tânărul primar de 26 de ani al comunei Forotic este un fiu al locului și a demonstrat în cariera lui de consultant bancar și imobiliar că nu-i plac jumătățile de măsură. Este un tânăr cu inițiative, a creat echipa de fotbal a comunei, ACS Comorâște și a restructurat echipa PNL locală atunci când a simțit că lucrurile o iau într-o direcție greșită. În timpul campaniei electorale și nu numai, a fost alături de consătenii lui și după ce a fost ales de comunitate, Alexandru Sporea a reiterat faptul că este mereu alături de cetățeni și puși în slujba lor.  

„Mă adresez dumneavoastră, cetățenilor comunei Forotic!
Deși acum ceva timp am apelat la dumneavoastră pentru a-mi oferi votul de încredere, acum a venit momentul să vă mulțumesc pentru tot ajutorul acordat de-a lungul acestei campanii electorale!


Vă mulțumesc tuturor celor care ați participat la acțiunile “din ușă în ușa” , tuturor celor care ne-ați primit cu brațele deschise în casele dumneavoastră și tuturor celor care v-ați asumat susținerea contracandidaților deoarece fiecare dintre dumneavoastră a ajutat la clădirea reușitei!


Am apreciat și apreciez fiecare cetățean care și-a exprimat opțiunea privind alegerea primarului comunei Forotic, fie că se află de partea mea, fie de cealaltă pentru că fiecare dintre noi are dreptul la opinie ! Promit să reprezint toți cetățenii indiferent de apartenența politică deoarece acum sunt primarul întregii comune, nu doar primar pentru susținătorii mei !


Doresc să felicit pe această cale toți colegii care întregesc consiliul local al comunei Forotic și să îi asigur de faptul că pentru a schimbă fața comunei e nevoie de contribuția fiecăruia dintre aceștia !

Pentru a putea demara acțiunile pe care ni le-am propus e necesar să respectăm câteva etape.

Viceprimarul comunei va fii ales în urma voturilor venite din partea celor 11 consilieri, primarul în funcție neavând posibilitatea de a decide .
Opțiunea și propunerea mea pentru funcția de viceprimar merge către domnul consilier PNL – Gruba Silviu.

Vă mulțumesc și vă stau la dispoziție!” – Alexandru Sporea, primarul ales al comunei Comorâște.

Referitor la demararea noului mandat al primarului și a Consiliului Local al comunei Forotic, Alex Sporea și-a suflecat deja mânecile și s-a apucat de treabă, prin ședințe deschise cu cetățenii, un prim pas important către transparența actului decizional.  

„Pentru că mai sunt circa 2 săptămâni până la învestirea mea ca primar al comunei Forotic aș dori să interacționez cu dumneavoastră privind organizarea unor ședințe publice.

🗣Pentru că în campania electorală ați fost deschiși noutății și discuțiilor libere, mi-aș dori să organizăm ședințe deschise în fiecare localitate aparținătoare Comunei Forotic pentru a-mi aduce la cunoștiință problemele și doleanțele pe care le aveți și nu le cunosc, și desigur pentru a găși împreuna soluții pentru acestea !

☑️Referitor la data și ora la care vor fii organizate ședințele voi reveni în decursul acestor două săptămâni cu detalii !

🤵🏻Mă interesează doar părerea dumneavoastră !
Cum vi se pare această idee ? Ați fi dispuși să participați la discuții libere cu mine, primarul comunei Forotic și aleșii, membrii consiliului local?

Alexandru Sporea consideră că va avea sprijinul total al Consiliului Județean Caraș-Severin, acolo unde „lucrurile s-au așezat în favoarea comunității” asemeni Foroticului,  iar Romeo Dunca este garantul lucrului bine făcut.

“Mă bucură nespus faptul că după o grea campanie electorală lucrurile s-au așezat în favoarea comunității din care fac parte și pe care o reprezint!

🤵La cârma Consiliului Județean Caraș-Severin se află acum oameni potenți financiar, veniți din mediul privat care cu siguranță cunosc cu adevărat tot ceea ce reprezintă mediul administrativ !

La penultima acțiune pe care am desfășurat-o în comunitatea mea a fost prezent și domnul Romeo Dunca, actualul președinte al CJ Caraș-Severin , pe care țin să îl felicit pentru campania electorală pe care a organizat-o și pentru bunăvoința de a veni la fața locului pentru a vedea problemele cu care ne confruntăm la nivel local!


👷‍♂️⛏Tind la o colaborare îndelungată cu Consiliul Județean, în speță cu președintele CJ Romeo Dunca , pentru a soluționa câteva dintre problemele locale pe care le avem, în special reabilitarea drumului DJ 572 , un punct de interes pentru mine și echipa mea.

🙏Felicitări județului Caraș-Severin pentru că a demonstrat că #SePoate !”- Alexandru Sporea, primarul ales al comunei Forotic.

Lasă un răspuns