Alexandru Pelici are nevoie urgentă de încă un fundaș central!

Alexandru Pelici are nevoie urgentă de încă un  fundaș central!

CSM Reșița își continuă programul de pregătire la arena proprie din Valea Domanului sub comanda antrenorului Alexandru Pelici și a secunzilor Călin Mada, Călin Cheregi și Valentin Boșca.

 La mijlocul acestei săptămâni, echipa rosso-nero a disputat și o partidă de verificare cu campioana județeană ACS Progresul Ezeriș, partidă pe care elevii lui Sandu Pelici  au câștigat-o cu scorul de 4-0. Golurile echipei de Liga a II-a au fost marcate de Laurențiu Breșneni, Laurențiu Buș, Daniel Ene și Daniel Vădrariu.

Alex Pelici

Am făcut miercuri amicalul cu Ezeriș, mâine o să jucăm la Ripensia, iar vinerea viitoare avem amicalul cu Pandurii aici la Reșița. Încet-încet intrăm în linie dreaptă și cristalizăm o formulă de un prim 18 jucători și să găsim cea mai bună variantă posibilă. Mai avem nevoie de întăriri la echipă, în special un fundaș central, pentru că acolo avem în momentul de față, doar pe Dumitraș și Dudea, pentru că Vasiu vine după o accidentare serioasă și mai este juniorul Rimovecz.  Avem și accidentați din păcate, vorbeam de Vasiu, care a avut problema la gleznă după un contact cu Ene și a stat două-trei săptămâni. A revenit ușor la pregătire și sperăm că o să fie bine totul. Mai sunt mici probleme musculare la Astafei, Matulevičius și Bagherea, la ultimul fiind problemele mai mari, după ce a călcat strâmb la meciul școală dintre noi și a făcut o ruptură musculară. Sunt cei patru jucători pe care nu i-am folosit la amicalul cu cei de la Ezeriș. Din păcate, Cătălin Bagherea o să ne lipsească vreo trei săptămâni”, a spus Alexandru Pelici, antrenorul echipei CSM Reșița.

 Așadar echipa din Valea Domanului va face mâine o deplasare, la Ripensia Timișoara, unde de la ora 11,00, va disputa un meci de verificare cu fosta echipă pregătită de Sandu Pelici.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns