AJOFM Caraş-Severin organizează în luna mai Bursa Generală a Locurilor de Muncă

AJOFM Caraş-Severin organizează în luna mai Bursa Generală a Locurilor de Muncă

AJOFM Caraş-Severin organizează în luna mai Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin anunţă desfăşurarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă în data de 12 mai 2023.
Evenimentul se va desfăşura la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița, Piața Traian Vuia nr 4, începând cu ora 9. Sunt așteptatate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.
Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă. Se oferă  posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.
Citește și: AJOFM Caraș-Severin organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți
Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursă. Scopul evenimentului este de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.
„Agenţii economici se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin. Datele de contact sunt tel. 0255/212160 sau e-mail: ajofm.cs@anofm.gov.ro. Agenții economici vor confirma participarea la acest eveniment. Vor completa Anexa nr.1a la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002. Este vorba de sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare, cu privire la locurile de muncă disponibile.
Participarea la acest eveniment este gratuită.” – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin.

Lasă un răspuns