ACS Progresul Ezeriș vrea să promoveze în Liga a III-a

ACS Progresul Ezeriș vrea să promoveze în Liga a III-a

Echipa Progresul Ezeriș și-a continuat traseul ascendent din ultimii ani și în actuala ediție de campionat a avut un traseu fără greșeală, fiind singura echipă cărășeană din campionat, care a obținut victorii pe linie și a fost declarată campioană județeană a Ligii a IV-a Caraș-Severin.

Președintele Cristian Șodâncă a făcut o radiografie a  performanței obținute de Progresul Ezeriș: „Suntem campioana sufletului, pentru că acest club a luat naștere din pasiune pentru fotbal. Progresul Ezeriș este o echipă unde totul s-a făcut din suflet, de la bun început. În cinci ani de la înființare, am ajuns să devenim campioni județeni și să reprezentăm județul la barajul de promovare în Liga a III-a.  Îmi felicit colaboratorii, jucătorii și stafful tehnic și administrativ.

Cristian Șodâncă – președinte ACS Progresul Ezeriș

Le mulţumim oamenilor care au fost lângă noi, au avut încredere în noi şi ne-au susţinut, primarul Ioan Rusu, Consiliul Local Ezeriş, brutăria Socepan, firma lui Petrişor Bucateș, dar şi altor oameni care au pus umărul la această performanţă. Pot spune că și numele echipei a fost ales inspirat, pentru că noi am luat-o treptat și am progresat de la an la an. Am aplicat metoda pașilor mărunți, care  a fost ghidul după care am muncit în toți acești ani. Parcă mai ieri plecam la drum cu băieții din comună, iar acum în prezent avem două meciuri istorice pentru noi și pentru comuna Ezeriș.  Sunt două meciuri grele, echilibrate, în care se poate întâmpla orice și în care noi o să facem tot ceea ce putem ca să câștigăm partidele. În primul joc avem statutul de club oaspete cu campioana județului Arad, iar duminica viitoare, sunt noi gazde și club organizator, la meciul cu Știința Turceni. Vreau să le transmit tuturor iubitorilor de fotbal din județ, colegelor noastre din campionat și AJF-ului, «Să creadă în noi»! Noi avem ca obiectiv să câștigăm minigrupa vest de la baraj. Am încredere în echipă, băieții s-au pregătit bine, sunt conectați la importanța partidelor, dar nu au nici un  fel de presiune. Este un obiectiv pe care ni l-am impus singuri și ei trebuie să facă ce știu cel mai bine, să joace fotbal, să fie concentrați la joc. Cine greșește cel mai puțin, va câștiga!”

ACS Progresul Ezeriș face parte din minigrupa Regiunea 4 Vest a barajului pentru promovarea în Liga a III-a, alături de campioana județului Arad, CS Victoria Zăbrani  și campioana Gorjului, ACS Știința Turceni.

Prima partidă a meciurilor de baraj pentru promovarea în liga a III-a va avea loc pe stadionul ”Michael Klein” din Hunedoara, cu începere de la ora 17,30 și se va disputa între Voința Zăbrani și ACS Progresul Ezeriș.

Mult succes, Progresul Ezeriș!

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns