Primarul Cristian Miclău dăruiește tablete elevilor Liceului Hercules

 Primarul Cristian Miclău dăruiește tablete elevilor Liceului Hercules

         Primarul orașului Băile Herculane, Cristian Miclău, acordă o atenție deosebită îmbunătățirii condițiilor în care învață elevii din unitățile de învățământ ale frumoasei stațiuni cărășene.

        După inițierea proiectului de reabilitare, modernizare extindere și dotare a Liceului Hercules, prin Programul Operațional Regional  – Axa prioritara 10 –  «Îmbunătățirea infrastructurii educaționale», a venit și rândul elevilor acestei instituții de învățământ să beneficieze de un suport logistic. Primăria Băile Herculane susține logistic un număr de 13 elevi ai Liceului Hercules prin achiziționarea de tablete cu conectivitate la internet 4G, pentru a avea suport IT în procesul de studiu, documentare sau chiar susținere a cursurilor on-line, dacă va mai fi cazul.

       Primarul Cristian Miclău ne-a prezentat modul cum a luat naștere această idee de a dota cu tablete elevii Liceului Hercules, care fac obiectul legislativ al proiectului. Ideea a fost una venită la solicitarea Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, a cărui activitatea este coordonată de  inspectorul școlar general, prof. Carina Pristavu.

Am primit solicitarea din partea Inspectoratul Județean Școlar Caraș-Severin, prin care ni se cerea suport pentru achiziționarea unui număr de 13 tablete pentru elevii Liceului „Hercules”, care făceau obiectul programului inițiat de către Guvernul României. Bineînțeles că pentru cele 13 tablete am accesat inclusiv și achiziționarea cartelelor aferente pentru conexiunea la internet, valoarea investiției în învățământ fiind asigurată de Consiliul Local al orașului Băile Herculane. Tabletele sunt deja achiziționate și vor ajunge în posesia elevilor la începutul noului an şcolar”, ne-a spus Cristian Miclău, primarul orașului Băile Herculane.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns