A ars fabrica de mobilă!

A ars fabrica de mobilă!

A ars fabrica de mobilă!

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „SEMENIC” al județului Caraș-Severin, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bocșa, au intervenit în această dimineață pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins mai multe materiale din lemn la o fabrică de mobilă din Bocșa.
Flăcările s-au manifestat violent, cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 500 metri pătrați.
La faţa locului au fost mobilizate șase echipaje de stingere, o autoscară, două autospeciale de primă intervenție și comandă, unul de prim ajutor, precum și grupa operativă a inspectoratului.
Din ordinul inspectorului general, la fața locului s-a deplasat în sprijin o autospecială de stingere și o cisternă de 30 000 l din cadrul ISU TM. 
Nu au fost persoane care să solicite consult medical.
La fața locului intervenția a fost condusă de către inspectorul șef al ISU Caraș-Severin, locotenent-colonel Tilca Ionel Petru.
Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată, la mai multe focare, cu dezvoltare și propagare rapidă, pe mai multe direcții, pe o suprafață de peste 2000 metri pătrați.
Flăcările, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate și de vântul puternic, s-au propagat la trei hale situate în apropierea focarului, precum și la un uscător.
Citește și: Incendiu cu flacără deschisă la o locuință
Acțiunea de stingere a fost îngreunată de materialele combustibile depozitate, ce au favorizat dezvoltarea, pe timpul arderii, a unor temperaturi înalte şi degajări mari de fum.
Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului, căutarea și lichidarea focarelor ascunse și înlăturarea efectelor negative.
Din fericire, nu au existat victime.

sursa foto articol: infocs.ro

Lasă un răspuns