Centrul Județean de Excelență anunță organizarea selecției pentru personalul didactic

Centrul Județean de Excelență anunță organizarea selecției pentru personalul didactic
APEL SELECŢIE CADRE DIDACTICE PENTRU CENTRUL JUDEȚEAN DE EXCELENȚĂ CARAȘ-SEVERIN – ANUL ȘCOLAR 2022-2023
CENTRUL JUDEȚEAN DE EXCELENȚĂ CARAȘ-SEVERIN anunță organizarea selecției personalului didactic de predare necesar desfășurării activităților de predare/învățare/formare a elevilor capabili de performanță.
 Înscrierea cadrelor didactice se realizează în două etape:
  1. Reînscrierea cadrelor didactice care au funcționat în cadrul CJEX CS, în anul școlar anterior, prin completarea unei cereri de reînscriere: 13-15 septembrie 2022.
  2. Selecția pentru locurile rămase libere:
Procesul de selecție se realizează pe baza unui portofoliu profesional care va conține documente doveditoare a preocupării permanente pentru pregătirea elevilor materializate prin rezultate foarte bune la concursuri și olimpiade școlare și a unui interviu.
 Evaluarea portofoliilor va avea loc în perioada 22-23 septembrie 2022.
Interviul va fi susținut în perioada 26-27 septembrie 2022, în prezența tuturor membrilor comisiei de selecție, la Clubul Sportiv Școlar Reșița, strada Făgărașului, nr. 12,  după un grafic ce va fi anunțat.
„Lista cu cadrele didactice care au fost selectate pentru constituirea corpului profesoral din Centrul Județean de Excelență Caraș-Severin va fi publicată pe site-u1 CJEX CS în data de 28 septembrie 2022”, a precizat Director prof. Ileana-Loredana Conciatu.
Toate detaliile privind procesul de selecție și încărcarea documentelor se găsesc pe pagina web a Centrului de Excelență Caraș-Severin www.isjcs.ro/excelenta.

Lasă un răspuns