Prefectul Cristian Gâfu, în vizită la liceul de Arte ,,Sabin Păuța” din Reșița

Prefectul Cristian Gâfu, în vizită la liceul de Arte ,,Sabin Păuța” din Reșița
Prefectul judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu, însoțit de subprefectul județului Atila Bognar împreună cu reprezentanții structurilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și ai Ministerului Apărării Naționale au efectuat ieri, 7 decembrie 2021, o vizită la Liceul de Arte ,,Sabin Păuța” din Reșița.

Cu acest prilej, prefectul a oferit buchete de flori doamnei profesor Cornelia Balogh-Remelei și elevelor Dariana Cocora și Antonia Franț, în semn de apreciere pentru contribuția acestora la manifestările organizate de Instituția Prefectului-Județul Caraș-Severin în colaborare cu structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale.
În acest cadru, cele două eleve au făcut încă o dată dovada talentului lor vocal. Au interpretat colinde, care au reamintit tuturor frumusețea și unicitatea sărbătorilor de iarnă.
La final, prefectul Cristian Gâfu le-a felicitat pe cele două eleve pentru momentul artistic susținut. „Asemenea momente conferă puterea de a merge mai departe și confirmă faptul că eforturile depuse de instituțiile statului în slujba cetățenilor nu au fost în zadar”, a precizat prefectul Cristian Gâfu.

Lasă un răspuns