Brian Filimon: „Trebuie să credem că se poate și la noi în județ!”

Brian Filimon: „Trebuie să credem că se poate și la noi în județ!”
Primarul comunei Măureni, Brian Filimon, a demonstrat încă odată, de la granița județului Caraș-Severin cu Timișul, că omul sfințește locul. În acest weekend, la Măureni a avut loc o sărbătoare a administrației publice locale prin două proiecte de suflet. Este vorba de  inaugurarea bazei sportive și parcul de distracție pentru copii.

 Baza sportivă de la Măureni are un teren sintetic de dimensiuni reduse, tribună cu 180 de locuri și vestiare. În imediata vecinătate a parcului pentru copii mai este construit un teren multifuncțional de tenis de câmp și baschet. Ideea proiectului a venit în vara anului 2020 la inițiativa lui Brian Filimon și a lui Cornel Niță, viceprimarul comunei Măureni.

Brian Filimon este foarte apreciat în primul rând de  Marcel Vela președintele PNL filiala Caraș-Severin. Acesta a sosit la Măureni însoțit de deputații Dumitru Rujan și Jaro Marșalic, de vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ovidiu Rădoi. La acțiunea de la Măureni a fost prezent și Cristian Gâfu, prefectul județului Caraș-Severin și consilieri județeni PNL. La inaugurare a participat și Rică Neaga, alături de reprezentantul constructorului și Niță Cornel, viceprimarul comunei amfitrioane.

Citește și: Visul primarului Brian Filimon devine realitate. Teren sintetic la Măureni!

„Suntem o comunitate unită”

„Evenimentul a luat o amploare pozitivă, a adus lume la Măureni și am respectat toate restricțiile momentului de față! Se bucură tot județul Caraș-Severin de acest eveniment! Sunt două obiective diferite! Este vorba de baza sportivă care a fost finanțată prin proiectul GAL Deta, prin AFIR și un proiect de suflet pentru comunitatea noastră, cu finanțare de la bugetul local. M-am referit la parcul de distracții pentru copii. Am ales să intrăm în această zonă frumoasă, alături de dl. senator Marcel Vela pe care eu împreună cu locuitorii din această comunitate în considerăm ca fiind unul de al casei. Tot timpul a fost, este și va fi cu sufletul aici. Noi suntem o comunitate unită și când pui suflet în tot ceea ce faci, primești respect și dragoste! Dumnezeu ne-a dat o zi frumoasă, cu vreme bună și soare. Să ne bucurăm de ea! Alături de noi este și Rică Neaga a venit alături de noi și-a pus mult suflet alături de constructor la această bază sportivă minunată. Vă spun că nu a fost ușor, partea financiară a fost una mai mică atunci când sufletul este mai mare”, a precizat Brian Filimon.

Brian Filimon: „Nu este o promisiune, ci o misiune îndeplinită!

„Eu nu prea fac promisiuni vin cu fapte! Trebuie să credem că se poate și la noi în județ. Mi-am dorit acest lucru, nu a fost neapărat o promisiune.  Era o dorință și un vis! Una venită de la catedra mea de Educație Fizică și Sport și sunt emoționat pentru acest lucru. Era un vis și al copiilor din comunitatea noastră. Nu putem altceva decât să-i mulțumim bunului Dumnezeu pentru că am găsit resurse pentru a avea această realizare frumoasă și binecuvântată pentru această comunitate. Da, nu este o promisiune, ci o misiune îndeplinită! Dumnezeu ne iubește! Parcul este o investiției a consiliului Local, este achitat totul, suntem la zero! Baza sportivă este pe finanțarea fonduri europene de la AFIR de 60.000 de euro și cofinanțare de 20.000 de euro noi, Primăria Măureni”, a mai precizat primarul Brian Filimon.
După momentul festiv au început manifestările zilei, meciuri de fotbal al campionatului local, demonstrații la box și cel mai așteptat moment al zilei: „Duelul vedetelor”.

Lasă un răspuns