Romeo Dunca despre acceptarea donației proiectului Zona Schiabilă Nedeea: ”Donez cu inima împăcată”!

Romeo Duna despre acceptarea donației proiectului Zona Schiabilă Nedeea: ”Donez cu inima împăcată”!
Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a fost întrebat la cea mai recentă conferință de presă despre proiectul de la Muntele Mic și planurile societății sale cu această investiție. Dunca a răspuns că nu se mai ocupă de societate pentru că i-a dat-o fiului său.
Acesta a mai spus jurnaliștilor că promisiunea făcută la debutul campaniei electorale, că proiectul va fi donat Consiliului Județean Caraș-Severin, va fi dusă la capăt. Așa că, pe ordinea de zi a viitoarei ședințe de consiliu județean va fi și un proiect de hotărâre în acest sens.


„Un alt subiect sensibil pe ordinea de zi din 27 noiembrie va fi propunerea privind acceptarea donației proiectului Zonă Schiabilă Nedeia. Am cheltuit o avere și am muncit 13 ani pentru acest proiect. Am fost înjurat de mulți și învinovățit de cei nemernici ori de cei neștiutori că vreau să fur munții. Donez cu inima împăcată toată investiția, toată suferința, toată umilința și toată munca mea județului și turiștilor care aici se vor bucura.

Am nevoie de 16 din voturile consilierilor județeni pentru ca această donație să fie aprobată. Eu doresc să fie unanimitate la acest vot. Pentru că doar așa, văzând câte eforturi s-au făcut și înțelegând că din 27 noiembrie ne dorim absolut toți binele județului, ne va ajuta și Cel de Sus” scrie Romeo Dunca pe pagina sa de facebook.

ALEXANDRA PASCARIU

Lasă un răspuns