144 locuri de muncă oferite de 22 firme la Bursa Generală organizată de AJOFM!

144 locuri de muncă oferite de 22 firme la Bursa Generală organizată de AJOFM!

144 locuri de muncă oferite de 22 firme la Bursa Generală organizată de AJOFM!

22 de agenți economici au anunțat participarea la Bursa generală a locurilor de muncă.

La Bursa generală a locurilor de muncă organizată de către Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin la Reșița și la Caransebeș în data de 17 mai 2024 și-au anunțat participarea, până în prezent, un număr de 22 de agenți economici. 18 la Reșița și 4 la Caransebeș.
Aceștia vor pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 141 locuri de muncă, 119 la Reșița și 22 la Caransebeș.
Meseriile în care vor fi disponibile locuri de muncă la Bursă sunt: agent securitate, lăcătuș, strungar, frezor, operator introducere, validare și prelucrare date, operator la mașini-unelte cu comanda numerica , ambalator montator profile geam termopan, agent vânzări, operator mase plastice, lucrător commercial, frigotehnist, electrician, mecanic, sudor, operator CNC, expeditor international, bucătar, ospătar, barman, inspector asigurări, agent de asigurare, asistent relații publice și comunicare, casier, electromecanic și contabil.
Citește și: 148 persoane au participat la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți organizată la Reșița
Pentru persoanele cu studii superioare vor fi disponibile locuri de muncă de inginer electromecanic și inginer TCM, iar pentru persoanele fără calificare, vor fi disponibile locuri de muncă de ajutor bucatar, spălător vase, femeie de serviciu și muncitor necalificat.
Bursa va debuta la ora 9 și se va desfăşura la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița (P-ţa Traian Vuia nr. 4) şi la sediul Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă din Caransebeș (P-ța I. Dragalina nr. 2).
Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.
Agenţii economici se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin la tel. 0255/212160 sau e-mail: ajofm.cs@anofm.gov.ro în vederea confirmării participării la acest eveniment şi pentru a completa Anexa nr.1a la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare, cu privire la locurile de muncă disponibile.
Participarea la acest eveniment este gratuită, anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin

Lasă un răspuns