Voința Răcășdia este eterna campioană

Voința Răcășdia este eterna campioană

În liga a V-a Caraș-Severin participă un număr de 12 echipe grupate toate în vecinătatea Oraviței, Reșiței și a Bocșei.

Echipa de fotbal Asociația Sportivă Voința Răcășdia este campioana de toamnă a ligii a V-a Caras-Severin, cu 25 de puncte acumulate în 11 meciuri disputate până acum și se află la un ecart de patru puncte în fața unui grup format din trei echipe: ACS Minerul 1955 Dognecea, AS Banatul Ocna de Fier și ACS Ciclova Română.AS Voința Răcășdia domină de ani de zile campionatul ligii a V-a și este în fapt, campioana ediției trecute de campionat. Însă  jucătorii și conducerea echipei au optat pentru continuitate în liga a V-a. Chiar dacă campionatul ligii a IV-a s-a desfășurat pe două zone geografice, Oravița  și Caransebeș, la momentul respectiv, jucătorii  și conducerea au decis că nu dorește să schimbe cu nimic lotul de jucători, considerat unul bun pentru liga a V-a, dar  încă nepregătit din varii motive, pentru “next level”, în liga a IV-a județeană.

Sebastian Ciorângă

Liderul echipei este Sebastian Ciorângă, a avut de învățat din experiența campionatelor anterioare și a creat un grup unit cu care dorește să obțină maximum de situație.  Meritul Răcășdiei este că a renăscut precum pasărea Phoenix din propria cenușă și a devenit o adevărată echipă invincibilă pentru nivelul ligii a V-a.

Pentru noi a fost un tur de campionat dificil, toate echipele se mobilizau când jucau cu noi, dar am reușit până la urmă să câștigăm foarte multe meciuri și să terminăm din nou pe primul loc. Noi speram să se găsească o modalitate de a se mai juca meciuri din acest sezon si să nu se încheie campionatul așa, însă problemele generate de pandemie sunt foarte multe și grave”, ne-a spus Sebastian Ciorângă.

 

NICOLAE DAVID

Lasă un răspuns