Un piroman a fost arestat! A făcut scrum o autoutilitară!

Un piroman a fost arestat! A făcut scrum o autoutilitară!

Ieri, 21 august,  agenți de la Poliția Orașului Bocșa au reținut pe bază de ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani din localitate, bănuit că ar fi incendiat o autoutilitară parcată pe o stradă din oraș.

Din cercetările efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că în noaptea de 19 spre 20 august 2020, tânărul în cauză s-ar fi deplasat la locuința unei rude cu care ar fi avut un conflict verbal anterior și i-ar fi incendiat autoutilitara parcată în fața casei.

foto: Arhiva

Incendiul a fost stins de către pompieri, fără a se extinde la alte locuințe sau bunuri.

În urma incendiului, autoutilitara in valoare de aproximativ 5.000 euro, a fost distrusă în totalitate.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul bănuit va fi prezentat instanței de judecată cu propunere legală.

„Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, inspector principal Alina Boeru. 

Lasă un răspuns