Ultraj la Oțelu Roșu! Șoferul a fost arestat!

În zorii zilei de astăzi a avut loc un incident soldat în final și cu ultraj, la un filtru de rutină al poliției, la Oțelu Roșu, așa cum ne informează informează IPJ Caraș-Severin, prin purtătorul de cuvânt, Inspector principal de poliţie – Alina-Elena BOERU:

     ”Azi-noapte, în jurul orei 04.40, o patrulă de poliție din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu, aflată în timpul serviciului, a oprit pentru control pe raza orașului Oțelu Roșu, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din localitate.

Conducătorul auto a coborât din autoturism, amenințându-i pe polițiști cu acte de violență, pe unul dintre aceștia lovindu-l în zona feței.

Apoi persoana în cauză a plecat cu autoturismul, pe care l-a abandonat ulterior pe raza orașului.

În scurt timp, bărbatul a fost identificat pe raza orașului Oțelu Rosu.

În cursul zilei de astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș a emis față de persoana în cauză, ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii a 2 infracțiuni de ultraj împotriva unui polițist, urmărirea penală efectuându-se în continuare de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.”

UPDATE, 08 iunie 2020, ora 16,36

”În cursul zilei de astăzi, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de bărbatul din Oțelu Roșu reținut ieri, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj împotriva unui polițist. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.” ne informează Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, prin purtătorul de cuvânt, Inspector principal de poliţie – Alina-Elena BOERU:

Lasă un răspuns